Miért hagyják a mai nők lányok, hogy rondán beszéljenek velük a férfiak?
Én utálok káromkodni bárkivel is.
Legyen szó nőről,férfiról,nyugdíjasról,tinédzseről...stb
De ,ha engem kikészít és kiingerli nálam ,hogy káromkodjak pont úgy leszarom ,hogy csaj,pasi,nyugis ,vagy épp tini.
Most per pillanat nálam 1 évvel alattiaknál kivételezek és 1000x nagyobb visszafogással kommunikálok velük ,ha kommunikálok. Velük egyértelműen sokkal nagyobb visszafogással kell beszélni.
De ,ha egy nálam 2 évvel idősebb csaj beszól ,akkor hadd fejtsem már ki róla én is a "véleményemet".
Ez fair.
Ui.: De én mindig mindent békésen és nyugodtan szeretek/szeretnék elintézni. Utálok szitkozódni és balhékba keveredni.
De ,ha engem valaki direkt csesztet akkor pont nem érdekel ,hogy milyen nemű. Megmondom a véleményemet róla és Bon Voyage!
Ment az a sorozat seherezádé c.
Ott milyen szimpatikusak voltak a szereplők! A nők tényleg nők voltak a férfiak tényleg férfiak! Vagy elég csak a régi filmekbe belenézni, ott is milyen szépen beszéltek a nők vagy éppen a nőkkel.
Ja ,csak nem reális.
Azt azért nem hiszem el ,hogy ha egy nő szidná az anyádat nem szólnál vissza neki...
Ez "a nők nők voltak, a férfiak meg férfiak" bennem olyan érzést kelt, hogy pofon vághat egy férfi, mert régen az volt a férfias.
Miért kell nemekre bontani? Mert nekem a nőies jelzővel egy csomó negatív tulajdonság párosul. Behódoló, csendes, félénk, beszari.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!