Firedoom kérdése:
Kozeleg a FEZEN, ki jon?
Figyelt kérdés
Gyerekek az a helyzet, hogy akivel mentem volna az pont nyaral es igy eg edul maradtam a tervemmel... Mivel meg soha nem voltam nagyobb koncerten ezert nem tudom mire szamitsak, de ez a Powerwolf, Within Temptation combo kihagyhatatlan! :3
Tehat a kerdesem azokhoz szolna akik mar voltak ilyen esemenyen: mire szamitsak? Milyen sokan vannak es meg johet minden mas hashnosnak tuno informacio!
19f
2016. júl. 30. 21:29
1/1 anonim 

válasza:

Én megyek, lesz Tankcsapda is 22:30 as kezdéssel. Tavaly Nightwish koncerten voltam 2*, illetve Hammerfallon, hatalmas élmény volt mindegyik. Nagy a tömegnyomor, de ha beindul a show, akkor már nem foglalkozol ezzel, hanem együtt élsz az előadőkkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!