Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Rockerekhez szólna kérdésem,...

Rockerekhez szólna kérdésem, illetve azokhoz akik e zenei műfajt hallgatják és szeretik többnyire! Titeket nem zavar ez?

Figyelt kérdés

Mikor nem "rocker", az sima emberek, akiknek semmi közük nincs a rockhoz, de tudják rólad, hogy te ezt hallgatod és nem "rockernek" neveznek, hanem "rockos"nak neveznek..

Félreértés ne essék, engem sosem érdekelt ez a rockerség dolog, hogy "hű aztán én olyan rocker vagyok" stb. , nem kötöm mindenki orrára, hogy a rock meg a metált zenét szeretem. De kicsit zavar mikor "rockosnak" neveznek, és nem inkább "rockernek". Mert szerintem a rocker a helyes megnevezés, nem rockos, bár lehet tévedek. Tehát nekem inkább a helytelen megszólítással van némi gondom.

2016. júl. 22. 20:42
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
*hangsúlyos
2016. júl. 22. 21:29
 12/24 anonim ***** válasza:

"Tehát, megkérlek, fejtsd ki..."

Neked?

Ugyan már!

:-)

2016. júl. 22. 21:34
 13/24 anonim ***** válasza:
41%
# 8: Te meg takarodj aludni, már lövik a pizsit.
2016. júl. 22. 21:43
 14/24 anonim ***** válasza:
76%
Hűha, valaki itt nagyon kompenzálni próbál... A kérdező valszeg egy 14 éves kislány aki most ismerkedett meg a rockkal és máris rockernek érzi magát, azért ilyen frusztrált és hisztis.
2016. júl. 22. 21:46
 15/24 A kérdező kommentje:

Valószínű, hogy nem tudod kifejteni és itt szerénykedsz, na szia, egy élmény volt pózerke.

Pizsit nekem már rég nem lőnek, ellentétben veled, tehát mehetsz aludni, szia.

Nem ma ismerkedtem meg a műfajjal, és se a koromat, se a nememet nem találtad el. Háromból, mind a hármat elb.sztad, gratulálok! Neked is szól, hogy takarodhatsz a ló nagy valagába, ha nem tudsz válaszolni a feltett kérdésre.

És ismét nem csalódtam, a GYK válaszadóiban, sosem magára a kérdésre válaszolnak. Ha hasonlóan nyilvánulsz meg, mint ők, akkor játsszuk a besértődöttet és az intellektuálisabbat/intelligensebbet, igazán kár volt feltennem a kérdést. Csak még jobban elszomorít és tisztára válik, hogy a rock műfaj csak zeneileg jobb (valamivel), mint a többi, a fandom, a rajongók söpredékek.

2016. júl. 22. 22:11
 16/24 eznemlényeges ***** válasza:
47%
Én metalhead vagyok, de ha elméletben nézem a kérdést, engem igen is zavarnak, mert az is zavar, ha metálosnak hívnak, szóval szerintem eléggé zavaró lehet. És ne gyk-n keresd az értelmiségi embereket, nem sok van itt.
2016. júl. 22. 23:06
 17/24 anonim ***** válasza:
73%
A modorod gusztustalan, lehet mellémagyarázni, meg szidni az ide járókat, de attól még te vagy a hülye.
2016. júl. 22. 23:11
 18/24 A kérdező kommentje:

Igen, lehet ilyen a modorom, de legalább annyi érzés van bennem, hogy nem fosom szét mások kérdéseit provokáló szarokkal. Mondtam lehet ám lehet menni, ha nem tudsz a kérdésre válaszolni vagy bajod van velem.

Akik meg a kérdésre válaszoltak, köszönöm szépen!

2016. júl. 22. 23:18
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Ez olyan, mint amikor valaki "emós" lesz "emo" helyett (a hippi sem "hippis"). Távol áll tőlem ez a kultúra, de ki szoktam javítani az embereket, ilyen vagyok.

Valami elterjedt, aztán aki nincs benne a témában, azt használja.

Én személy szerint nem szeretem a "rocker" szót, annyi mindenre rányomják a kislányok rózsaszín kockás pólójától kezdve, Avril Lavigne régi számain át az Im "tini"magazin borítójáig, hogy már számomra kezdi elveszíteni a jelentését. Minden rocker, minden emo, minden ilyen meg olyan, nem tudom mit gondoljak.

2016. júl. 22. 23:36
 20/24 eznemlényeges ***** válasza:
Egy kicsit el kell bennük merülni, hogy tényleg megtudd különböztetni, hogy mi tényleg rock vagy emo
2016. júl. 23. 01:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!