Vajon ő érezhet valamit? Fiúk válaszát várom leginkább!
Ismerek egy srácot nagyon sokat beszélgetünk (neten), és én közben beleszerettem ezt a tudatára is adtam... Elsőnek ő is mondogatta, hogy szeret, de aztán egyre kevesebbet (sokszor összekaptunk kis dolgokon). 1,5 évig szerelmes voltam belé, más pasival el se tudtam képzelni még egy csókot sem, de ez a fiú nem akar semmit, talizni sem szeretne velem :/. De ha élőben találkozunk (pl: utca, szórokozóhely, stb stb.) akkor ott nem az jön le, hogy nem akar semmit, mert folyamatosan rajtam van a szeme, ott van ahol én, sokszor féltékennyé akar tenni. Nem tudom mit érezhet... Ha nem érezne irántam semmit akkor nem viselkedne így.. Vagy csak egy játék voltam neki. De mióta leszarom azóta ő keres, oda jön hozzám beszélgetni (amit azelőtt soha sem tett), de aztán megint csak én szenvedek. Pedig 1,5 évig mindennap írtunk neten, az nem lehet igaz, hogy ne érezzen irántam semmit sem. Egyszer olyat is mondott, hogy fél attól, hogy belém szeret és aztán meg ott hagyom. Pedig nem! Az életem is neki adnám, annyira szeretem!
Nem tudom mi lehet a probléma/akadály..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!