Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Vajon ő érezhet valamit? Fiúk...

Vajon ő érezhet valamit? Fiúk válaszát várom leginkább!

Figyelt kérdés

Ismerek egy srácot nagyon sokat beszélgetünk (neten), és én közben beleszerettem ezt a tudatára is adtam... Elsőnek ő is mondogatta, hogy szeret, de aztán egyre kevesebbet (sokszor összekaptunk kis dolgokon). 1,5 évig szerelmes voltam belé, más pasival el se tudtam képzelni még egy csókot sem, de ez a fiú nem akar semmit, talizni sem szeretne velem :/. De ha élőben találkozunk (pl: utca, szórokozóhely, stb stb.) akkor ott nem az jön le, hogy nem akar semmit, mert folyamatosan rajtam van a szeme, ott van ahol én, sokszor féltékennyé akar tenni. Nem tudom mit érezhet... Ha nem érezne irántam semmit akkor nem viselkedne így.. Vagy csak egy játék voltam neki. De mióta leszarom azóta ő keres, oda jön hozzám beszélgetni (amit azelőtt soha sem tett), de aztán megint csak én szenvedek. Pedig 1,5 évig mindennap írtunk neten, az nem lehet igaz, hogy ne érezzen irántam semmit sem. Egyszer olyat is mondott, hogy fél attól, hogy belém szeret és aztán meg ott hagyom. Pedig nem! Az életem is neki adnám, annyira szeretem!

Nem tudom mi lehet a probléma/akadály..

2016. júl. 22. 19:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem kellesz neki. Ennyi. Az oka teljesen mindegy.
2016. júl. 22. 20:04
 2/3 anonim ***** válasza:
Elég bonyolult gyerek, ha meg próbálnád tisztázni, csak játszana megint szerintem veled. Őt valahogy úgy képzelem el, hogy tudja magáról, hogy bármikor megkaphat, így nem vagy olyan értékes neki. Sakkban tart, így nem buli, nincs már semmi plusz. Amint észrevetted, ha próbálsz kitörni ebből a körből, ő hirtelen reagál rá, tehát nem akar elveszíteni. Valamilyen szinten érezhet valamit, de elég keveset, ha nem hajlandó összejönni veled..
2016. júl. 22. 20:31
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon igazatok van :) ezt tapasztalom én is, csak bizonytalan voltam benne... Hát igen ez az, hogy amikor sz@rok rá, próbálom lezárni akkor ő felkeres, de most is sz@rok rá pár hete már. Ez a rosz benne, hogy mikor már elfelejtem, kitörlöm az életemből ő akkor jelenik meg.
2016. júl. 22. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!