Titeket is szoktak ázsiaiak bejelölni facebookon?
Figyelt kérdés
Mostanába nálam egyre gyakoribb, szinte mindennapos!
Nem tom hogy állíthatnám le ,egyet se jelölök vissza.
Ugye nem csak velem csinálják ezt?
19/l
2016. júl. 11. 16:02
1/13 anonim válasza:
Engem nem jelölnek ázsáiaiak be :D
Egyékbént van olyan beállítás hogy nem látszódsz a keresőbe facén, aki keresne, és eltűnsz kb onnan, kizárva a tök vadidegen embereket ezzel. Ha gondolod nézz szét a beállításokban, ott megoldást találhatsz erre a problémádra :)
2/13 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm
2016. júl. 11. 16:05
3/13 anonim válasza:
Engem mindig csak indiaiak. -.- :D
4/13 A kérdező kommentje:
Engem meg főleg koreaiak!
De napi szinten !!
2016. júl. 11. 16:08
5/13 anonim válasza:
Tudom, hogy lefogod tagadni, de ha mondjuk nem dekoltázsmutogatós gerinctöréses (a csücsörítésről már nenis beszéljünk, de persze te neeem), vagy csak agyonfilterezett bámulokmintegybeteg tátott szájú képeket tennél fel, akkor talán nem keltenéd fel még az ő érdeklődésüket is, addig meg ne csodálkozz.
6/13 Blade Bone válasza:
Engem ilyen oroszok, meg szlovákok szoktak. :D
8/13 A kérdező kommentje:
Kis cicijeim vannak szóval azokkal nem dicsekednék!
Meg amúgy se vagyok olyan!!
Csak modell arcom van (sokan mondták már)
2016. júl. 11. 16:29
10/13 anonim válasza:
Engem meg négerek 😄 Őrület! Én sem szoktam visszajelölni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!