Mi lesz a ma esti programod?
21-es. Miért, én se kaptam csak 64 százalékot. Egyszerűen haszontalan az a válasz ami leírja, hogy az illető mit fog csinálni este
Szerintem jött valaki és random lepontozgatta az embereket xD
(9-es voltam)
23#
Én a 19-es válaszra gondoltam. Amikor a 21-est írtam, akkor még 70 valahány százalékon volt. A te válaszod legalább poénos, nem csak hisztizel, mint a 19-es.
25#
Ezt most komolyan gondoltad? Szerinted az a követendő példa, hogy valaki egyedül sír és a neten sajnáltatja magát?
27#
Az a baj,hogy ez az oldal tele van olyanokkal, akik komolyan írkálnak olyan válaszokat mint amit te.
Annyira nem baj, mert valószínűleg segítségre van szükségük, és itt hátha megkapják, vagy segítséghez irányítják őket.
Én meg viccből írtam, mert emóztam egész nap, és nem volt semmi programom az estére (deee lehetett volna, ha nem dolgozom), nem számítottam rá, hogy komoly felháborodást szítok meg mindenkinek felhozom a rossz tapasztalatait meg ilyesmik, na meg lowkey megsértek embereket, akik a gyönyörű barátnőjük megfektetéséről írnak. Sőt, nekik külön hajrá, csak lányként mondanám, hogy az érzéseiket is hallgassátok meg, mert azt mindenki szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!