Mi a baja elem?
Szóval ,van egy két unokatesóm (ikrek). nagyon szeretek velük lenni ,nagyon jó a társaságuk. Viszont van a legjobb barátnőjük aki elég fura lett számomra. Régen sokat beszéltünk,facebookon vagy ha találkoztunk a buszon.viszont most nagyon "bunkó" lett. Soha se szól hozzám, hogyha én szólok hozzá akkor mindíg "aha" "nem" mel válaszol. Most azért volt haragba az eggyik unokatesómmal mert mikor velem volt akkor az uncsim "nem foglalkozott vele" és ezért berágott rá. Így nyáron mindíg a mamámnál ebédelünk tesómmal, és mivel a mamám feletti házban laknak természetes volt,hogy mindíg felmegyek hozzájuk. Viszont most? Mindíg akkor hívja ki az uncsimékat amikor tudja hogy én is ott vagyok. Az uncsimék meg szó szerint faképnél hagynak,azzal az indokkal hogy mennek ki hozzá. Utána meg elhúzhatom a csíkot mert nem hívnak hogy mennyek velük, én meg nem fogok bunkón oda menni hogy:" csá megjöttem" vagy mikor én is ott voltam és ő az eggyik uncsimmal le ment fürödni,én addig a másik uncsimmal maradtam,majd egy fél óra múlva úgy döntöttünk hogy ki megyünk mi is fürdeni és persze hogy ők akkor jönnek ki a vízből. Nem akarom hogy miattam mennyen tönkre a barátságuk, és elvenni se akarom őket egymástól , csak idegesít hogy ők reggel 10 től este 7 ig egymás seggébe lógnak és akkor nincs ideje semelyiknek se velem lenni max 2 órát. Hiszen akarva akaratlanul még is a rokonjuk vagyok, nem tudnak eltakarítani az útból mint pl egy barátot vagy egy ismerőst. Persze amikor ez az illető nem ér rá vagy össze vannak veszve akkor jó vagyok, de ilyenkor meg le vagyok szarva... Tudom hogy beszélhetnék vele erről hogy mi a baja, de biztos vagyok benne hogy a válasz a "semmi" lenne,és uncsimék is mondták hogy utál.
(értelmes válaszokat pls a hibákért meg bocsi)
13/l
Honnan tudjuk?
De mit foglalkozol olyanal, aki utál? Foglalkoz azokkal, akik szeretnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!