Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan kellene ismerkednem?...

Hogyan kellene ismerkednem? Tudnátok tippeket ötleteket adni?

Figyelt kérdés

Itt a nyár és egyedül maradtam. De szeretnék tenni ellene nem csak nyafogni akarok itt. Tudom hogy unalmasak már ezek a kérdések de azért kiírom. Szóval szüleimmel beszélgettem erről és azt mondták menjek fel a városba vagy keressek valami csoportot érdeklődési kör alapján. Városomban sok kávézó, étterem van meg 2 nagy Pláza is. De mégis hogyan kezdjek el ismerkedni vadidegen emberekkel esetleg ilyen helyeken? Egyáltalán lehet?

19/f. amúgy ha valaki hasonló helyzetben van írjon nyugodtan!

2016. júl. 4. 10:18
 1/2 anonim ***** válasza:

Mivel nem tudom mi érdekel, mit szeretsz csinálni, leírom, hogy én idén nyáron hol ismertem meg "vadidegeneket", avagy hol tudtam barátkozni. :) Azt hozzá kell tennem, hogy én egy 16 éves lány vagyok, szóval valószínűleg nem tudod ugyan ezeket alkalmazni, de ihletet tudsz belőle meríteni.

1. Elmentem néhány jóga órára, és ott mindig akadt kivel beszélgetni az "edzés" után. Ha bármilyen sportot vagy csoportos foglalkozást kipróbálsz, nem nehéz úgy beszélgetést kezdeni, hogy: "Te is először vagy itt?" vagy... "Hogy tetszett az óra?/Hogy érezted magad?" stb.

2. Dolgoztam pár napot. Kukoricát címereztünk. Mivel ez egy elég monoton munka, csak úgy lehet élvezni, ha közben beszélgetsz valakivel (megjegyzem, nekünk a buszút is másfél órás volt, szóval már a buszon is aki mellé leültem, azzal tudtam beszélgetni). De szerintem bármilyen más diákmunkánál tudsz barátkozni, hiszen ha ugyanazt csináljátok, már egy közös témátok biztos van.. Szintén lehet a "Hanyadik napod/Mióta csinálod?", "Mire gyűjtesz?", "Melyik suliba jársz?" kérdésekkel kezdeni. Nem tudom, más hogy van vele, de szerintem ilyen kérdésekkel könnyebb kezdeni a beszélgetést, mint azzal, hogy hogy hívnak. Nálunk az mindig csak később jött, hogy: "És amúgy mi a neved?"

3. Én nagyon szeretek olvasni, és előfordul, hogy az a könyv, amit mindenáron el szeretnék olvasni, sem a könyvtárban nincs bent, sem az Alexandrában. Van egy moly.hu nevű oldal, ahol vannak különböző zónák. Miután én szegedi vagyok, csatlakoztam a Szegedi molyklub-hoz, és ott kiírtam a csoportba, hogy valaki kölcsön tudná-e adni az xy című zv szerző által írt könyvet, cserébe én is tudok kölcsön adni könyvet, ha ugyan meg van, és hamarosan jött is a válasz valakitől, hogy ő szívesen kölcsönadja. Ez is egy jó alkalom volt arra, hogy hálám jeléül meghívjam egy sütire, vagy italra. :)

Nekem ezek az idei nyári élményeim, remélem ezek alapján te is ki tudsz találni valamit. :)

2016. júl. 4. 10:43
 2/2 anonim ***** válasza:
Menj el bulizni, az mindig bejön 😉 kérd el egy csaj számát, és máris nem leszel egyedül😁😀😀😁
2016. júl. 11. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!