De szóba került rövidnadrág, valami kis szoknyácska esetleg valami boka vagy térd zokni/harisnya is.
2016. júl. 1. 16:38
12/20 A kérdező kommentje:
Mankóval mennék, a protézisem nem vinném.
2016. júl. 1. 16:40
13/20 anonim válasza:
Kifizeted a jegyet? Valószínű. Innentől kezdve pedig teljes joggal igénybe veheted a szolgáltatásokat. És hidd el, nem igazán fognak vele foglalkozni, maximum tényleg a gyerekek néznek meg. Naptej! Jó szórakozást! :)
2016. júl. 1. 16:46
14/20 anonim válasza:
Engem már csak a fehér bőröm miatt is többen megnéznek,akkor elképzelem a sok bambát,hogy bámul majd rád. Látom elég sok negédes választ kaptál,de Te is tudod gondolom,hogy ennek a fele nem igaz. Igen is baromi tuskók tudnak lenni az emberek,és ha egy tangát megszólnak a strandon(!!!), akkor biztos lehetsz benne, hogy Téged is szóvá tesznek,főleg akiknek gyerekük van. Ez a nyers valóság,de engem sem zavarna az ilyen látvány,sőt.. Támogatom hogy Minnél több nyilvános helyen jelenj meg!
2016. júl. 1. 18:06
15/20 anonim válasza:
engem nem zavarna, ha látnék egy ilyen embert...
ha akarsz felvehetsz ruhát ami eltakarja...
23F
2016. júl. 1. 18:26
16/20 anonim válasza:
Rengeteg ilyen embert szoktam látni a strandon és senkit nem érdekel a dolog, rájuk sem néznek az emberek
2016. júl. 1. 18:30
17/20 anonim válasza:
Ez teljesen attól függ, hogy milyen állapotban van, ha ronda akkor illő lenne valamit rárakni, de ezt te látod.
Előző válaszolók egy része szimplán igénytelen, attól hogy valaki megveszi jegyet a strandra nem azt jelenti, hogy azt csinál a strandon amit csak akar.
2016. júl. 1. 19:08
18/20 anonim válasza:
Ne foglalkozz ezzel. Én is hasonló helyzetben vagyok, eleinte nekem is gondot okozott, de most már igyekszem nem foglalkoznia bámészkodókkal. Élvezd a nyarat :)
2016. júl. 18. 09:31
19/20 A kérdező kommentje:
Végül egy kendőt kötöttem a derekamra. De azért volt bámészkodás. Mielőtt a vízbe mentem, levettem. Könyökmankóval mentem, de azt a parton hagytam. A pár métert elszökdécseltem a vízig.
2016. júl. 19. 09:49
20/20 Lacusru válasza:
Lányok ne feledjétek, hogy új szabályok vonatkoznak a strandolókra :-)
Minél kevesebbet szabad eltakarnotok a testetekből... azaz mindent a szemnek vagy még többet!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!