Szerinted hogy menjek strandra, hogy másokat se zavarjon?
Pár éve elvesztettem a jobb lábamat, combból. Szerinted a strandon nagyon megbotránkoztató, ha látszik a csonkom?
Nem olyn csúnya, de lehet, másokat zavar... Próbáljam letakarni, felvenni valami szoknát vagy rövidnadrágot, ami takar, míg a parton vagyok?
Az érdekelne a legkevésbé, hogy kiket zavarok vagy kiket nem. Értelmes embert ez nem zavarja.
A gyerekeknek lehet, hogy megakad rajta a szemük, de egy normális szülő el tudja magyarázni, hogy mi van.
Nagyon aranyos vagy, de ne. Mi megbotránkoztató rajta? Aki olyan kis finnyás, az nézzen másfelé. Biztos vagyok benne, hogy sokak feje rondább, mint a csonkod. Nem tehetsz róla s nyilván te is akarsz strandolni, minden jogod megvan hozzá.
De valószínű, hogy senkit sem érdekel, max. a szokatlanság miatt megnéz pár ember.
De aki emiatt kiakad, az megérdemli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!