Miért jó, ha a hajszínem miatt bántanak folyton? 16/l
Mond meg, hogy a földön mindig az az értékesebb dolog, amiből kevés van.
Vagyis barnából meg szőkéből rengeteg van, na de vörösből, csak te vagy egyedül az osztályban.
:)
Nekem speciel tetszenek a vörös lányok.
A szeplő nélkül meg nem igazi vörös a vörös.
Minnél szeplősebb annál teccősebb !!!
Ne foglakozz velük,csak irígyek a szépségedre. A vörös hajú nők gyönyörűek és kívánatosak !! Légy büszke magadra,változtass az önszeméleteden ! Visza nem kell nekik vágni meg beszólni sem,hidd el,sokkal jobban fáj az valakinek,ha úgy csinálsz mintha meg sem hallottad volna. Inkább csak mosolyogj rájuk és kész. Legyél magabiztosabb és egy kicsit lekezelőbb velük szemben !
Általában aki valamiben kilóg a tömegből,azt bántják,különösen a tizenévesek közöt van ez így.
Ne törődj velük,nincs semmi okod arra,hogy kevésnek érezd magad.A természetes vörös hajszín igenis szép,és különleges,és ennek általában velejárója a szeplőség is,amivel szintén nics semmi baj.
Szóval nem kell visszavágnod semmivel,majd abbahagyják,és később majd jobban megbecsülik a saját értékeidet!:)
Hajszín miatt piszkálni valakit....milyen osztály/suli ez?
Nincs semmi gond a vörös hajjal.
Mert a kozos ellensegkepnek is van egyfajta osszekovacsolo szerepe, ezert a birkak nagyon szeretik kibegetni maguk kozul azt aki valamiben elter toluk, hogy ezzel is at tudjak erezni hogy ok mennyire jobbak/osszetartobbak/stb....
Speciel nekem gyengeim a voros szeplos holgyek, ha fiatalabb volnek jopar evvel, biztos hogy nagyon nagyon megprobalnek a kedvedben jarni :D
Én mindig olyat akartam! Gyönyörű a természetes vörös. Különleges, ahogy a szeplő is. Nekem sajnos csak akkor vörös a hajam, ha úgy süt rá a nap. De a szeplő az meg van! :D
Nem tudom milyen a szemed, de zöld szemmel meg aztán tökéletes!! Legyél rá büszke!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!