Miért csak akkor lehetsz népszerű, úgymond sztár ha kondizol meg úgy öltözködsz mint Justin Bieber?
Figyelt kérdés
2016. jún. 29. 13:48
1/8 anonim válasza:
A sikeres, népszerű emberek közül szerinted mindenki kondizik és úgy öltözködik, mint Justin Bieber? Ugye, hogy nem.
Tudod, a sikeres emberek népszerűek. A legtöbbjükben van valami "magával ragadó", amiért az emberek kedvelik őket. Nyilván én most nem a kis 14-16 éves "Melcsykeeeh vagyhok cshő" féle személyekre vagy a díszbuz!kra gondolok. :D
2/8 anonim válasza:
Mert minden sztár úgy néz ki..
Ha 15 éves kislányoknál akarsz bevágódni, akkor igen..
3/8 anonim válasza:
Mert a média azt sugallja, hogy így vagy úgy kell kinézned, csak akkor vagy valaki.Az emberek meg rosszul érzik magukat, ha nem hasonlítanak erre a képre.Szerencsére ez javul, ha az ember idősebb, de tinikorban még az ember keresi önmagát, és sokkal jobban hatnak rá ezek a dolgok, illetve mások véleménye.
4/8 B2man válasza:
Egy olyan társaságban, ahol a külsőségek számítanak, nem szeretnék menő lenni...
5/8 anonim válasza:
A külső még nem minden, Csak képzeld magad helyébe, mi lenne ha mindenhol felismernének, mindent neked kéne megoldanod, rengeteg levélre válaszolni napi szinten
6/8 anonim válasza:
Azért, mert olyan körökben mozogsz. Ha felénk öltözködsz úgy mint Justin Bieber, akkor max. megkérdezik, hogy buz1e vagy-e és ha nem, akkor miért nézel ki úgy.
7/8 tollbogre válasza:
Ha nincs más mások szerint vonzó tulajdonságod, akkor tényleg ez az egyetlen dolog, amit tehetsz. Én már láttam olyan embert akiben annyira nem volt meg az a vonzalom, hogy miután elkezdett így öltözködni, akkor sem vették figyelembe.
8/8 anonim válasza:
Miért pont úgy mint j.b.? Szerintem a menők nem pontosan úgy öltözködnek mint ő.Inkább csak van egy divat amit követnek.Meg egyébként sok népszerű ember pl instán egyáltalán nem arról híres hogy kondizni jár..Jó is lenne ha attól lennének menők legalább nem a 40 kilójukkal lennének oda.Vagy te most hány évesek körében gondoltad a kérdést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!