Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Túl népszerű vagyok! Mit...

Túl népszerű vagyok! Mit csináljak? 20/L

Figyelt kérdés

Ez a kérdés szerintem elég beképzeltnek hat, de már rohadtul elegem van, hogy mindig mindenki odajön hozzám jópofizni és egész nap irogatnak ismerősök és vadidegenek egyaránt. Egy perc nyugtom sincs az emberektől, ha pedig elmondom valakinek, hogy hagyjon most békén, akkor egyből meg van sértődve...

Mit csináljak, hogy végre kevesebben zaklassanak és legyen egy kis nyugalom is az életemben? :/

2016. máj. 10. 18:02
 1/9 anonim ***** válasza:
95%
Talán szelektáld ki kezdésnek abból a 2000 fb ismerősből azt a 100-200at akikkel érdemi kapcsolatot ápolsz.
2016. máj. 10. 18:04
 2/9 anonim ***** válasza:
91%
Én pl úgy oldottam meg anno, hogy csak az az x ember láthatta,hogy online vagyok,aki nekem tényleg fontos volt, a többi nem látta. Érdemes erre rászánni az időt.
2016. máj. 10. 18:06
 3/9 anonim ***** válasza:
91%
Idegenek miért érdekelnek ha nem trágárok vagy nem fenyegetnek ?
2016. máj. 10. 18:08
 4/9 anonim ***** válasza:
91%

Mondj nyugodtan nemet, és ne törüdj vele, ha megsértődnek, az maradjon az ő bajuk. Másképp nem fog menni.

Online pedig ne legyél elérhető mindenki számára.

2016. máj. 10. 18:09
 5/9 anonim ***** válasza:
91%

azokat az ismerősöket, akikkel valójában nem sokat beszélsz,és nem is ismered őket, töröld ki, 200-300 ismerősnél úgysincs több... fölösleges 2000...

és beállítod, hogy ne tudjanak ismerősnek jelölni....

vadidegeneknek meg élből azt, hogy "ne haragudj, nem akarok ismerkedni"

6/9 anonim válasza:
0%
Tényleg? Na kezdésnek privàtban küldjél egy képet magadròl nekem, meglàtjuk mi lehet a gond! Ez kérlek szépen egész alakos legyen! Ebből meg tudom majd àllapìtani mi lehet a probléma. Lehet, hogy túl szép vagy, na és akkor tényleg segìteni kell neked. Vedd komolyan!
 7/9 anonim ***** válasza:
Tanulj meg nemet mondani.
2016. máj. 10. 18:29
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem kéne egész nap a facebookon lógni. Legyen már egy kis életed...
2016. máj. 10. 18:44
 9/9 anonim ***** válasza:

"hogy hagyjon most békén, akkor egyből meg van sértődve... "

Örülj neki! Többet legalább nem fog majd rád írni!

Ajánlatos még rongyos ruhákba járnod, ne fesd ki a magad, a körmöddel se foglalkozz. Ez tuti bejön, idővel senki sem fogsz érdekelni, annyi szabadidőd lesz, amennyit akarsz/a főnököd megenged.

------------

Vagy csak egyszerűen ne próbálj úgy viselkedni, ahogy eddig. Legyél visszahúzódóbb. Tuti idővel néhányan elfeledkeznek majd rólad.

2016. júl. 17. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!