Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ti mit csinálnátok a helyembe?...

Ti mit csinálnátok a helyembe? Kitörölnétek az ismerőseitek közül? Tdom, hogy nem ide tartozik, de valahogy mégis inkább ebbe a kategóriába tenném? (Több lent)

Figyelt kérdés

Szóval van egy fiú, aki az osztálytársam volt.

Szerelmesek voltunk egymásba, bár sose lett belőle semmi.

A 4 év alatt mióta megtudta, hogy tetszik nekem, nagyon sokat szekált, lenézett, bár én nem ártottam neki soha.

Mára megutáltam. Kihalt minden érzésem, amit valaha is iránta éreztem.... Nem is tudom, hogy lehettem olyan idióta, hogy beleszeressek egy olyan alakba, mint ő...

És nem tudom eldönteni, annak ellenére, hogy sokat csúfolkodott velem töröljem-e ki Facebookról az ismerőseim közül, vagy nem...? Nem tudom eldönteni, többen azt ajánlották, hogy töröljem, mert szemét volt velem mindig, legalább eltűnik teljesen az életemből, amennyire lehet.

Ti mit szólnátok ehhez? Kitörölnétek? Segítsetek légyszi, nem tudom eldönteni. Köszönöm előre is a válaszokat!

2016. jún. 21. 19:14
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
itt a nyár. a legjobb szándékkal mondom : keress fel egy pszichologust és beszéld ki magadbol , mert én ugyanezt csináltam, ugy gondoltam gimi után, hogy innentől egy életre lesz.-..rom a "szerelmem", aki molesztált, azota eltelt 10 év és még 2 ugyanilyen gerinctelen srácot vonozttam be. tönkretette a magánéletem, elfojtottam, ezért ujra és ujra hasonlo srácokat vonzott be a tudatalattim.. ezt egyedül a legtöbb ember nme tudja megoldani ! csak azt hisszük, hogy igen... szoval sztem ezt a nyarat szánd az önértékelésed javitására, a lelked meggyogyitására..
2016. jún. 21. 20:50
 22/25 A kérdező kommentje:

Egy kívülálló nem érti meg a helyzetemet..

Nekem nem csak ez van.

Én már évek óta járok pszichoterápiára, mielőtt még mindenki itt kinevetne!

Nekem komoly gondjaim vannak nem csak magántéren, de a családomban is!!!!

De mindenképp ezt a gyökeret elpusztítom az életembő, az tuti, aztán lesz ami lesz jöjjön aminek jönnie kell.

Én semmitől se hátrálok meg.

2016. jún. 21. 20:53
 23/25 opened paradise ***** válasza:

Nincs fb-m,homályosítsatok fel!

Ha valakit törlünk,az olyan,mintha "sárvérű"-nek hívnánk?:D

2016. jún. 21. 21:11
 24/25 anonim ***** válasza:
42%

"Ha valakit törlünk,az olyan,mintha "sárvérű"-nek hívnánk?:D"

Ez még annál is sokkal nagyobb mellbevágás.

2016. jún. 21. 21:28
 25/25 A kérdező kommentje:
Fájjon csak neki, ha véletlenül észre fogja venni, hogy kitöröltem, rá fog jönni, hogy miért :)
2016. jún. 22. 13:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!