Ti mit csinálnátok a helyembe? Kitörölnétek az ismerőseitek közül? Tdom, hogy nem ide tartozik, de valahogy mégis inkább ebbe a kategóriába tenném? (Több lent)
Szóval van egy fiú, aki az osztálytársam volt.
Szerelmesek voltunk egymásba, bár sose lett belőle semmi.
A 4 év alatt mióta megtudta, hogy tetszik nekem, nagyon sokat szekált, lenézett, bár én nem ártottam neki soha.
Mára megutáltam. Kihalt minden érzésem, amit valaha is iránta éreztem.... Nem is tudom, hogy lehettem olyan idióta, hogy beleszeressek egy olyan alakba, mint ő...
És nem tudom eldönteni, annak ellenére, hogy sokat csúfolkodott velem töröljem-e ki Facebookról az ismerőseim közül, vagy nem...? Nem tudom eldönteni, többen azt ajánlották, hogy töröljem, mert szemét volt velem mindig, legalább eltűnik teljesen az életemből, amennyire lehet.
Ti mit szólnátok ehhez? Kitörölnétek? Segítsetek légyszi, nem tudom eldönteni. Köszönöm előre is a válaszokat!
Egy kívülálló nem érti meg a helyzetemet..
Nekem nem csak ez van.
Én már évek óta járok pszichoterápiára, mielőtt még mindenki itt kinevetne!
Nekem komoly gondjaim vannak nem csak magántéren, de a családomban is!!!!
De mindenképp ezt a gyökeret elpusztítom az életembő, az tuti, aztán lesz ami lesz jöjjön aminek jönnie kell.
Én semmitől se hátrálok meg.
Nincs fb-m,homályosítsatok fel!
Ha valakit törlünk,az olyan,mintha "sárvérű"-nek hívnánk?:D
"Ha valakit törlünk,az olyan,mintha "sárvérű"-nek hívnánk?:D"
Ez még annál is sokkal nagyobb mellbevágás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!