Van még olyan fiatal lány a világon, aki nem modell vagy színésznőcske?
Lehet,félreérthetően tettem fel a kérdést :) Magam is fiatal nő vagyok, se nem egzotikus szépség, se nem bányarém, egy átlagos nő. Furamód, amikor sminkelek, fújok magamra egy kevés parfümöt, látványosan közelebb húzódnak az emberek, ha mosolygok, visszamosolyognak...Viszont ha rossz napom van és lehagyom a "kellékeket", teljesen más a helyzet...Persze az egyszerű emberi ösztön arról szól, hogy a jót magunkba szippantjuk, amit meg rossznak vélünk,kerüljük nagy ívben, de szomorúnak tartom, hogy attól függ, hogy állnak hozzád mások, hogy makulátlan a külsőd, vagy sem.
Ezeket a magukat profi modellnek képzelő csajokat mindig körbeveszi a koszorú és olyan szinten képesek eltakarni a valódi arcukat (nemcsak sminkkel, a mimikájukkal is...), hogy nem tudsz belőlük kicsikarni egy őszinte gondolatot sem. Csak azt nem értem tényleg, hogy önmagukon kívül miért akarnak mindenki másnak is hazudni, hogy ők makulátlanok. Belül persze mindegyik rohad, mert a tökéletesség képét hosszútávon lehetetlen fenntartani egy olyan tökéletlen faj egyedeként, mint az ember. :)
Ez ilyen sajnos. Mindegyik önértékelési zavarban szenved. Megakatnak felelni másoknak. Mindent azért csinálnak, hogy hozzák az elvárt szintet, amit a divat és a sztárok diktálnak.
Nincs más értékük, amikkel ki tudnának tűnni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!