Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért van ez? Más is érez így?

Miért van ez? Más is érez így?

Figyelt kérdés

Valamiért gyerekkorom óta utáltam a fiúkat, persze régebben ez akár természetesnek is lehetett volna venni, de most már 13 éves vagyok és kicsit zavar.

Mikor megismerek egy fiút, és próbál velem beszélgetni -akár élőben, akár az interneten- akkor elkezdek vele ellenségesen viselkedni, sértegetni.

Nincs arról szó, hogy meleg lennék, mert vannak, akik tetszenek, de sajnos velük is így viselkedem.

Akartam túllépni ezen a rossz szokásomon, de olyan, mintha ez valamilyen mániám lenne, nem tudok leszokni róla.

A szüleimnek nem igazán szeretnék erről beszélni,így hát maradt a GyK.

Remélem megértitek a problémámat és tudtok is segíteni mert nagyon rossz úgy élni, hogy mindig eszembe jut, hogy elrontottam és lehet, hogy egyedül halok meg 10 macskával:(

13/l

2016. jún. 18. 11:16
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy a tudatod mélyén őrzöl valami kellemetlen emléket egy férfi neművel kapcsolatban. Például verekedős vagy csúfolódós fiútestvér, szomszéd fiú, stb.
2016. jún. 18. 11:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Az első válaszolónak igaza lehet, ha van ilyen - akár tudatalatti - sérelmed, akkor lehet ez az oka. Ilyen esetben érdemes lehet felkeresni egy pszichológust. Nyugi, nem fog megenni, az a munkája, hogy segítsen feldolgozni.
2016. jún. 19. 07:01
 3/5 anonim ***** válasza:

Hidd el, ez el fog múlni, én is ilyen voltam (szüleim elváltak, édesanyámmal élek és bár tartom a kapcsolatot az apámmal, nincs előttem egy pozitív "férfikép"), valamiért így utáltam a fiúkat...később amikor majd lesz valaki aki komolyan elkezd feléd közeledni -itt nem kapcsolatra gondolok, hanem akár barátságra- akkor te is jobban meg fogsz nyílni és kicsit optimistábban állsz majd a dolgokhoz :) ha most meg akar ismerni jobban egy fiú még mindig megvan bennem ez a kis szurkálódás, de ezt egyáltalán nem veszik sértésnek, mert már nem olyan bántó szándékkal teszem

18L remélem kb tudtam segíteni ezzel

2016. jún. 19. 11:18
 4/5 anonim válasza:
igen el fog mulni sztem is de addig is kapcsolat elejen mond el a sracnak hogy ilyen vagy ezek a dolgok elofordulhatnak.. ennek tudataban tervezzen veled.. ha elfogadja jo ha nem akkor tovabball.. jobb h. az elejen tovabbaljon ha nem erti meg es nem fogadja el es nincs turelme ahoz h te ilyen vagy mint utolag. 60 fele fog meg valtozni az eletfelfogasod, hozzaalasod a dolgokhoz mire felnott leszel :)
2016. jún. 19. 15:26
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, lehetséges, hogy apukám miatt van így (kiskoromban itt hagyott minket, a vele kapcsolatos emlékeim elég homályosak)
2016. júl. 3. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!