Miért van ez? Más is érez így?
Valamiért gyerekkorom óta utáltam a fiúkat, persze régebben ez akár természetesnek is lehetett volna venni, de most már 13 éves vagyok és kicsit zavar.
Mikor megismerek egy fiút, és próbál velem beszélgetni -akár élőben, akár az interneten- akkor elkezdek vele ellenségesen viselkedni, sértegetni.
Nincs arról szó, hogy meleg lennék, mert vannak, akik tetszenek, de sajnos velük is így viselkedem.
Akartam túllépni ezen a rossz szokásomon, de olyan, mintha ez valamilyen mániám lenne, nem tudok leszokni róla.
A szüleimnek nem igazán szeretnék erről beszélni,így hát maradt a GyK.
Remélem megértitek a problémámat és tudtok is segíteni mert nagyon rossz úgy élni, hogy mindig eszembe jut, hogy elrontottam és lehet, hogy egyedül halok meg 10 macskával:(
13/l
Hidd el, ez el fog múlni, én is ilyen voltam (szüleim elváltak, édesanyámmal élek és bár tartom a kapcsolatot az apámmal, nincs előttem egy pozitív "férfikép"), valamiért így utáltam a fiúkat...később amikor majd lesz valaki aki komolyan elkezd feléd közeledni -itt nem kapcsolatra gondolok, hanem akár barátságra- akkor te is jobban meg fogsz nyílni és kicsit optimistábban állsz majd a dolgokhoz :) ha most meg akar ismerni jobban egy fiú még mindig megvan bennem ez a kis szurkálódás, de ezt egyáltalán nem veszik sértésnek, mert már nem olyan bántó szándékkal teszem
18L remélem kb tudtam segíteni ezzel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!