Ti is találkoztatok már ilyen suttyó emberekkel?
Figyelt kérdés
Volt olyan buszon utaztam és kapaszkodtam.A buszsofőr egy hirtelent fékezett amire majdhogynem mindenki elesett aki állt.Köztük én is és a mellettem álló ilyen megjegyzést tett nekem: Ha nem férsz el akkor ne löködjél hanem menj odébb! Nem akartam neki mondani hogy: nem láttad mekkorát fékezett a busz te féleszű, inkább ráhagytam. Nem tudom felfogni hogy lehet valaki ennyire idióta!?2016. jún. 17. 09:12
11/14 anonim válasza:
Én meg múltkor leadtam egy csomagot egy csomag,egőrzőben,erre kijön egy wc-s néni és néz rám,mint borjú az újkapura,hogy mit akarok,mintha repjegyet akartam volna venni,odaadom neki a csomagot,amit lebsszott a székre és rázza a fejét,a pénzt meg elveszi,aztán azt sem kérdezi meg,hogy kimfogja átvenni...
Vannak bolond emberek,szerintem megtörte őket az élet,és egyesek már nem tudnak logikusan gondolkozni..
13/14 anonim válasza:
Igen, de azáltal, hogy ti felhúzzátok magatokat rajta, ugyanolyan gázzá váltok, mint ők.
14/14 anonim válasza:
A villamos az jó, azt szeretjük, főleg a 4–es 6–ost... Az környezetkímélő és jó rajta a hangulat... Pláne, ha jelen van a polifoamos frottőr fiú (egy fiú aki mindig egy kis matracot visz magával), Ő szeret odadörgölőddzni mindenkihez. És van még a sárga kabátos, svájcisapkás pedró bácsi (csak télen aktív, nem bírja a meleget)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!