Ha valaki olyan jól érzi magát, akkor miért a facebookot nyomja közben?
Akkor írok egy megtörtént és nyomon követett esetet.Randira ment egy leendő párocska.Ültek az asztalnál és a Faxbúkon az üzenőfalon írogattak EGYMÁSNAK (!),ahol mindenki látja a bejegyzéseket (mekkora király a randi,milyen zsír a kaja,stb...).
Előttük a tányérok,evőeszközök,szalvéta,poharak,stb...Egymástól max. 1 méterre lehettek.
Na most erre őszintén mit?
Kezdem magam elavultnak érezni,ha ez a normális.
Ismerős ;D, osztálytársaim odaülnek egy asztal köré kb 6-7-en és előveszik a telefonjukat és elkezdenek irogatni... EGYMÁSNAK...
Ritkán megyek a közelükbe de egyszer velük beszélgettem és egyszer csak a gyerek előveszi a telefonját miközben beszélek neki és mondja hogy "egy pillanat csak gyors el kell küldenem ezt a képet XY-nak". Na ott akadtam ki és elhúztam a pitsába. Ez már a modortalanság legallja.
Valóban szomorú hogy ma mindenütt ez megy. Valami lelki problémájuk lehet vagy feltűnési viszketegségük de hogy az ilyenek nem fixek agyilag az tuti :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!