Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ha valaki olyan jól érzi...

Ha valaki olyan jól érzi magát, akkor miért a facebookot nyomja közben?

Figyelt kérdés
Most erről a foci eb-ről jutott eszembe, de amúgy is sokszor mikor felmegyek facebookra, akkor látom, hogy a bulizó ismerősök sokszor még szinte közvetítik, hogy milyen jó a buli, meg milyen jól érzik magukat. De ha valaki annyira rohadt jól érzi magát, akkor az komolyan azzal foglalkozik, hogy elővegye a telefont és elkezdje beírni, hogy mások lássák, hogy neki jó? Pl. most pár ismerősöm elment kivetítőn iszogatás közben nézni a magyar meccset és akkor az egyik ilyeneket beír, hogy "még a metrón is éneklünk örömünkben" most ha olyan jól érzik magukat, hogy örömükben énekelnek és ugrálnak, akkor a fäszért nem érzi jól magát és énekel, miért áll meg és kezdi el posztolni a facebookra? Ez valami ilyen mániás dolog, hogy szüksége van neki mások visszajelzésére vagy mi? Olyat is láttam már, hogy egy pár ment el valahova, mindketten becheckoltak, aztán közben tettek fel képet, és mindketten lájkolták is egymás képét, de ezt akkor, real time, amikor történt a dolog, nem az, hogy élvezik és utólag vagy valami. Nem az első az, hogy másoknak közvetítsék, hogy nekik most jó, de tényleg.
2016. jún. 15. 00:16
 1/5 A kérdező kommentje:
Már én így magamról godnolom, hogy nekem a legutolsó, ami eszembe jutna az az, hogy megszakítsam a bulit, vagy a pillanatot, azért, hogy másoknak az orra alá nyomjam, akik ott sincsenek, hogy nézd én bulizok és jó!!!
2016. jún. 15. 00:18
 2/5 anonim ***** válasza:
50%
Igazad van, ezek az emberek valójában rettenetesen szenvednek, és csak ezt próbálják palástolni ezekkel a posztokkal.
2016. jún. 15. 00:23
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Akkor írok egy megtörtént és nyomon követett esetet.Randira ment egy leendő párocska.Ültek az asztalnál és a Faxbúkon az üzenőfalon írogattak EGYMÁSNAK (!),ahol mindenki látja a bejegyzéseket (mekkora király a randi,milyen zsír a kaja,stb...).

Előttük a tányérok,evőeszközök,szalvéta,poharak,stb...Egymástól max. 1 méterre lehettek.

Na most erre őszintén mit?

Kezdem magam elavultnak érezni,ha ez a normális.

2016. jún. 15. 00:52
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Mindenuk a face, ott elik az eletuket...nekem is sokszor megfordult a fejemben, hogy a baratnoimnek hogy jut eszukbe a buli kozepen elovenni a telefont irogatni, posztolgatni. Ha nem posztoljak facen azt amit eppen csinalnak az mar meg sem tortent valojaban...beteg emberek.
2016. jún. 15. 01:08
 5/5 anonim ***** válasza:

Ismerős ;D, osztálytársaim odaülnek egy asztal köré kb 6-7-en és előveszik a telefonjukat és elkezdenek irogatni... EGYMÁSNAK...

Ritkán megyek a közelükbe de egyszer velük beszélgettem és egyszer csak a gyerek előveszi a telefonját miközben beszélek neki és mondja hogy "egy pillanat csak gyors el kell küldenem ezt a képet XY-nak". Na ott akadtam ki és elhúztam a pitsába. Ez már a modortalanság legallja.

Valóban szomorú hogy ma mindenütt ez megy. Valami lelki problémájuk lehet vagy feltűnési viszketegségük de hogy az ilyenek nem fixek agyilag az tuti :D.

2016. jún. 15. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!