Gimikezdő tippek? Nagyon fontos.
Sziasztok:) Felvettek egy nyelvi gimibe, és már nagyon-nagyon várom, szeretnék már ráhangolódni, viszont nagyon félek az új osztályomtól. Rengeteg lány van, csak pár fiú lesz. Velem jön az osztályba ugyan a legjobb barátnőm, de szeretném, ha mindenkivel jóban lennék. Érdekel, hogy hogyan kelthetném fel a fiúk érdeklődését? Hogyan szerettethetem meg magam bárkivel majd?
Nem megy ez a társasági élet, nem mondom hogy visszahúzódó vagyok, de nem is a legmenőbb lány. Viszont most szeretném újrakezdeni. :)
Tudom, rengeteg ilyen kérdés van, meg 'adjam magam", de ezen belül még mik vannak? Annyira félek...
:)
Az év elején vállaj olyan dolgokat, házi feladatokat, esetleg bemutatókat, amiket az osztályodban, osztályod előtt fogsz bemutatni. Csinálj, és mindig vállalj valamit, ha szeretsz az osztályközösségért csinálni valamit, amit más nem, így mindenki meg fogja tanulni a neved.
Menj el minden közös programra, kirándulásra, stb.
Próbálj meg mindenkivel kedves lenni, ha pl nem vagy jó valamilyen tantárgyba, akkor kérd segítségét annak, aki nagyon jó belőle, cserébe te is segítsd őt, ha esetleg szükséges.
Nem kell színészkedned ahhoz, hogy vslski rád figyeljen, egyszerűen legyél jókedvű, kerüld a konfliktusokat ha lehet, érezd jól magad a bőrödbe, légy aktív órákon, jelentkezz, elmondhatsz szünetekbe egy pár jó viccet, hogy felfigyeljenek rád.
Remélem segítettem:)
Ne félj, igazából, ha nem viselkedsz elutasítóan, akkor még csendesként is jóban lehetsz a többiekkel.
Én is nagyon féltem, mert naponta 5 szót, ha szólok társaságban, és mégis összehaverkodtam (majdnem) mindenkivel.
16/F
Én is nyelvis voltam, volt egy lány aki olyan amilyen te akarsz lenni.
A fiúkat nagyon könnyű "elcsábítani", elég ha mosolyogsz rájuk, nevetsz, fizikailag közel vagy hozzájuk.
Az osztálytársaimat simán elkábítja.
Csak legyél mindenkivel kedves, dicsérj ok nélkül...
"Szia Anna, nagyon cuki a ruhád! :) ^^"
Szerintem neked is működni fog ez.
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!