Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit tegyek? Mi a helyen valo?

Szilard999 kérdése:

Mit tegyek? Mi a helyen valo?

Figyelt kérdés

Szoval,a csajomat fogdosa az egyik fiu az iskolaba,en 17 eves vagyok a csajom 15 es az a fiu akivel egy osztalyban van azis 15,persze teljesen mas suli,en mar liceumba vagyok es a baratnom altalanosba.

Szerintetek mitegyek?Mert jon hogy szetverjem,a baratnom nem engedi hogy fogdossa de mind baszogasa,most verjem meg?Szerintem nem a leghelyesebb dolog,de akkoris mitevo legyek?

Utalok verekedni eletemben nemverekedtem :)) de ha kelene szerintem tudnek,egyszoval megkelene vedenem a baratnomet nem?Vagy mitegyek?

2016. jún. 3. 10:39
 1/5 anonim ***** válasza:
tanulj meg magyarul....
2016. jún. 3. 10:45
 2/5 Inessential ***** válasza:

Először is egyetértek az elsővel, tanulj meg magyarul írni.

Másodszor meg ha nem akarsz konfliktust, beszélj vele, nem muszáj verekedni.

2016. jún. 3. 11:01
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha a barátnőd megtudja védeni magát és vissza tudja utasítani a dolgot akkor nem kell itt tenni semmit,azért a nők nem életképtelenek.

Ha nem hagyja abba vagy merészebblesz,beszélj a gyerekkel elég határozottan.CSAK AKKOR menj el tettlegességig ha hozzád vagy a barátnődhöz "hozzádér"

2016. jún. 3. 14:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Beszéld meg vele. Inkább ne verekedj.
2016. jún. 4. 20:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki, h álljon le, hisz mondta ezt neki a bnőd is, vagy ha nem akk megvered...
2016. jún. 4. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!