Miért vagyok ilyen? 15/f
Figyelt kérdés
Egy 15 éves srác vagyok és 7.-s. Szeptember óta másik iskolában voltam, és nem volt egy élvezetes dolog. Kevés boldog pillanatom van onnan. 6 évnyi kiközösítés,megaláztatás után elköltöztünk,mert anyám és élettársa ott dolgoznak,ahova költöztünk. Ja és a szüleim 7 éves voltam,mikor elváltak és 8 évesen különlakunk. Szeptember óta új iskolában vagyok. Nagyon visszahúzódó,üldözési mániás,félénk és különc voltam. 27-n voltunk akkor még. Kezdtek velem ismerkedni. Nagyon örültem ennek,hogy vannak olyanok,hogy szóba állnak velem. 1 hónap alatt megismerkedtem mind2 7.-el. Közben kirugták egy osztály társam,mert (nem ő tehet róla) szemtelen volt a tanárral. Voltak eleinte hisztirohamom,mert még féltem. 2. félev óta minden rendben van,kivéve tanulás ügyileg,de az más téma. Van egy lány a másik 7.-ből,aki nagyon tetszik. Szerintem ő erről nem tud. Tegnapelőtt összevesztem vele. Azóta szétestem és több emberrel összevesztem és semmihez nincs kedvem. Meg inkább azt mutatóm,hogy boldog vagy,de nem vagyok az. Mi tegyek?2016. jún. 1. 19:39
1/3 anonim válasza:
Próbálj meg kibékülni a lánnyal és azokkal, akikkel összevesztél. Nyugodjál meg, és csinálj valami hobbit, vagy olyan dolgot, ami feldob, rajz, hallgas zenét, vagy sportolj (az Elvileg kiüríti az agyadat/jobban tudsz gondolkodni/elűzi a gondolataidat vagy valami ilyesmi). Más: Hogyan lehetsz 15 éves és 7.-es? :)
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! :) Úgy,hogy évvesztes vagyok és oviban visszafogtak. :D
2016. jún. 1. 19:49
3/3 anonim válasza:
Szia kérdező. Mi történt a kérdés óta veled? Hogyan emlékszel vissza erre az egészre már felnőttebb fejjel?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!