Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Melyiket válasszam?

Melyiket válasszam?

Figyelt kérdés
Az osztálykirándulás(oszi nélkül) és egyik barátom hazibulija egy hétvégére esik. Osztálykirándulásra egyáltalán nincs kedvem menni,mert utálom az osztályom nagy részét,de ha nem megyek én leszek a bal**sz,így is azt mondják hogy minden alól kihúzzuk magunkat én és a barátnőim. De nagyon nincs kedvem menni,a barátnőim nagy része nem is megy. Szívesebben mennek a barátom hazibulijába,de nincs kedvem az osztálytársaim mocskoskodásaihoz se. Mit csináljak?
2016. máj. 29. 23:03
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
házibuli :)
2016. máj. 29. 23:08
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Házibuli. Az hogy mit mondanak az osztálytársaid, pár év múlva mindegy lesz, de egy jó buli emléke egy életen át elkísérhet.
2016. máj. 29. 23:19
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez most komoly? Hányadikos vagy? Kit érdekelnek már az osztálytársaid? Én magasívből lekakálnám mit gondolnak rólam...
2016. máj. 29. 23:29
 4/7 Blade Bone ***** válasza:
Hát bulit, de ha olyan klasz helyre megy az osztály, akkor inkább azt. :)
2016. máj. 30. 00:02
 5/7 anonim ***** válasza:
Én sem mentem el több osztálykirándulásunkra sem, mert szánalmas osztályunk volt, nulla összetartással, sznob majmokkal meg pi**ákkal, sznob kísérőkkel, ráadásul mindig unalmas helyekre szervezték, szinte semmi aktív programmal, nekem meg mindig akadt jobb dolgom. Pont nem érdekelt, hogy mi a véleményük róla. :)
2016. máj. 30. 00:21
 6/7 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg magadtól, hogy mit csínálnál szívesebben: buliznál azokkal, akikkel jóban vagy, vagy szorongsz huszonakárhány emberrel, akiket nem is kedvelsz?

Most úgy őszintén, ha ők egyfolytában mocskolódnak felétek, akkor minek akarják, hogy annyira ott legyetek? Fckn logic?

2016. máj. 30. 09:17
 7/7 anonim ***** válasza:

Egyértelműen házibuli, olyan emberekkel akiket szeretsz.

Az osztálytársaid max pár évig lesznek még azok, utána úgysem találkozol velük soha többet.

Középsuliban én is haragban voltam a legtöbb osztálytársammal, de magasról tettem rájuk és arra is amit gondolnak, érettségi után úgysem láttam őket soha többé.

2016. jún. 4. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!