Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mitől lehet mostanában rossz...

Mitől lehet mostanában rossz a közérzetem?

Figyelt kérdés

Mostanában magányosnak érzem magam. Párkapcsolat már lassan másfél éve a láthatáron sincs. Vannak haverjaim, akikkel átlagosan hetente egyszer kétszer kimegyünk sörözni vagy valami, de általában egyedül telnek a napjaim, senkivel nem beszélgetek érdemben. Komolyan mondom az esti bevásárlás a napjaim fénypontja, amit egy jó sétával szoktam egybekötni. Megyek egy két kört a városban. De ettől valahogy még rosszabbul érzem magam, úgy érzem szánalmas vagyok, hogy ilyen magányos programjaim (is) vannak. Már annak is mérhetetlenül örülök, hogyha valakinek van egy jó szava hozzám. Tudom, hogy fura, de már az is nagyon nagyon sokat jelent nekem, ha valaki gondol rám, vagy ha bárki kedves velem. Pl. ügyintézés közben, vagy a pénztáros vagy tényleg bárki. Ezeket a dolgokat természetesen egyáltalán nem mutatom ki senkinek, mert biztos túl érzékenynek tartanának. Szerintetek mivel szűntethetném meg ezt a "magányosság érzést"? Bocsánat ha hosszú lett, vagy rinyálásnak tűnik, nem ez volt a szándékom, csak úgy voltam vele, hogy "nem mondhatom el senkinek, ezért elmondom mindenkinek".

21/F

2016. máj. 9. 16:43
 1/2 anonim ***** válasza:

Az ilyen magányosságérzést alapvetően kétféleképpen lehet megszüntetni: vagy teljesen magadba gubódzol, és elfordulsz az emberektől, vagy pedig keresel magadnak barátnőt és új barátokat, valami állandóbb társaságot, mint amid most van. Az első megoldás ráadásul nem is szünteti meg az érzést, talán csak enyhíti.

Szóval én a másodikat javasolnám. Itt a nyár is, mászkálj el otthonról minél többet, és próbálj meg kiszúrni magadnak valami magányos csajt, aki alig várja, hogy végre megszólítsa valaki.:)

2016. máj. 9. 16:57
 2/2 anonim ***** válasza:
Csinálj programot a barátaiddal, menjetek koncertre,sportolni,bowlingozni stb. Ne hagyd,hogy ennyire eluralkodjon rajtad ez az érzés. Fel a fejjel
2016. máj. 9. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!