Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ti szoktátok figyelni, hogy...

Ti szoktátok figyelni, hogy mikor van fent Facebookon a kiszemeltetek?

Figyelt kérdés

Tehát adott egy illető, aki bejön nektek, netán még találkozgattok is és nyilvánvaló, hogy mit akartok tőle, de nem egy Facebook celeb az emberünk, nem írogattok egymásnak egész nap, néha néz fel csak. Mennyire várjátok ilyen helyzetben, hogy írjon a kiszemelt és mennyire figyelitek, hogy mikor néz fel?

Főleg lányok válaszaira lennék kíváncsi.

2016. máj. 8. 19:11
 1/5 anonim válasza:

Napi szinten nézem h rakott-e ki vmit. De ez mondjuk kicsit megszállottság😂

14/L

2016. máj. 8. 19:23
 2/5 A kérdező kommentje:
Főként chat-re gondoltam. ugye kiírja, hogy 1perce volt fent vagy, hogy aktív. Mondtam, hogy nem egy facebook-freak az illető, kapcsolattartásra és hírolvasásra használja az egész felületet nagyjából.
2016. máj. 8. 19:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem szoktam mániákusan figyelni, hogy ki mikor van fent. Ha éppen fent van akkor megpróbálok kommunikálni vele. Ha nincs fent akkor nem görcsölők, hogy mikor fogom fent látni.
2016. máj. 8. 19:30
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem igazán figyelem.

Amúgy... Peti, te vagy? :D

2016. máj. 8. 19:39
 5/5 anonim válasza:
Dugni akarsz vele, vagy mi?
2016. máj. 9. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!