Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit tegyek? Véget akarok...

Mit tegyek? Véget akarok vetni mindennek, de hogyan tegyem? 17/L

Figyelt kérdés

Úgy érzem, hogy mindenki utal,hogy semmire nem vagyok jo..Az emberek csak akkor jönnek hozzám, ha kell nekik valami,de amúgy soha..A suliba mindig megalaznak..Nagyon egyedül érzem magam,meg akarok halni..A "szerelmem" is csak fogságából volt velem,ahogy kiderült, nem hiszem el..

Már az összes élet kedvem elment,csak normalis válaszokat szeretnék ha nem baj!

2016. máj. 6. 23:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Tudom, hogy nagyon nehéz, de ne foglalkozz másokkal, csak is magaddal törődj és keresd meg azt ami boldoggá tesz, a legtöbb ember úgyis csak kihasznál és eltapos. :(

Én is ezt csinálom és sokkal jobban érzem magamat.

2016. máj. 6. 23:17
 2/11 anonim ***** válasza:
fogságából az mit jelent?
2016. máj. 6. 23:18
 3/11 A kérdező kommentje:
*fogadasbol,bocsi csak neha a telom.at valtja a szavakat
2016. máj. 6. 23:20
 4/11 anonim ***** válasza:
93%
Ez úgye elég ahhoz, hogy megöld magad :D vicc nélkül, az életösztönt elnyomni nagyon durva akarat erő kell. nekem is voltak kamasz koromban hasonló gondjaim, kb. leszartam utána mindenkit, elkezdtem kőkeményen edzeni és mai napig csinálom, egyrészt lefoglal, másrészt önbizalomtól kezdve önfegyelem és sok minden másra is megtanított, már életstílusnak is nevezhetném, a lényeg hogy segített...kezdj el te is sportolni vagy valami.
2016. máj. 6. 23:25
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekik kell véget vetni nem neked.
2016. máj. 6. 23:46
 6/11 anonim ***** válasza:
67%

Hát, igazából csak te tehetsz mindez ellen. Először is, azt a meghalósdit vesd már ki magadból, mert nem visz előre. Lefogadnám, ha 200 évvel ezelőtt éltél volna, nem is jutott volna ilyen az eszedbe, mert akkor még nem volt menő az öngyilkosság.

Ne törődj annyit másokkal! Kész ennyi!

2016. máj. 7. 09:07
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld meg elterelni a figyelmedet erről olvasással vagy valamivel majd menj el bulizni és tombold ki magad! :) Elmondom, nekem mi válik be. Egy jó erős felest is lehúzhatsz, de csak egyet! és ne szokj hozzá!!-mert ilyen helyzetben könnyeben lehet valaki alkoholista. -vagy- (amit én szoktam csinálni stresszlevezetésképpen)menj el a boltba, vegyél egy-két tábla csokit, az egyiket vágd be most, /ehetsz még hozzá egy-két szem szőlőcukrot/-(persze előtte egyél valami normális kaját, de ne edd tele magad, hogy legyen hely a csokinak) a másikat tedd el későbbre. Aztán, ha ez meg van, egy óra múlva menj el pár kört futni és közben ordibáld ki magad(keress olyan helyet, ahol nincs ember vagy kevesen vannak). Addig fuss, amíg azt nem érzed, hogy már nincs olyan nagy nyomás a mellkasodon vagy valamennyire "kitisztult" a fejed. Ha nem szoktál futni, vagy könnyen kifáradsz, ill. utálsz futni, akkor menj el egyet úszni vagy gyere velem futni, ha gondolod. :D Persze ez attól is függ, merre laksz... Na mindegy, szóval, nem viccnek szántam. :) 23/L Ne tartsd magadban a feszültséget. Ha minden nap ezt megismétled, talán még aznap, de pár nap múlva jobban leszel.
2016. máj. 8. 11:18
 8/11 anonim válasza:
100%

1. Az öngyilkosság soha nem volt "menő" és nem is lesz! Mert ez nem vicc!!!

2. Ha tényleg úgy érzed, hogy semmi élet kedves, akkor kérd még a szüleidet, hogy hadd iratkozz át egy másik iskolába!

3. Ha nem sportolsz, akkor tényleg jól jönne egy kis mozgás!

4. Szard lé a többieket, az az ő dolguk, hogy nem bírnak! Szerintem 17 évesen elég sok barti körbe lehet még belépni!

12/L

2016. júl. 3. 15:44
 9/11 anonim válasza:
Ja, és bocsi a sok hibáért a szövegben, csak a telefonom mindig kijavítja ! :D Soha ne add fel az álmaid az :*
2016. júl. 3. 15:46
 10/11 anonim ***** válasza:

Remélem élsz még!

Tudok pár imádságot, ami a kilátástalan helyzetben lévőknek segít!

2016. nov. 11. 01:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!