Mit tegyek? Véget akarok vetni mindennek, de hogyan tegyem? 17/L
Úgy érzem, hogy mindenki utal,hogy semmire nem vagyok jo..Az emberek csak akkor jönnek hozzám, ha kell nekik valami,de amúgy soha..A suliba mindig megalaznak..Nagyon egyedül érzem magam,meg akarok halni..A "szerelmem" is csak fogságából volt velem,ahogy kiderült, nem hiszem el..
Már az összes élet kedvem elment,csak normalis válaszokat szeretnék ha nem baj!
Tudom, hogy nagyon nehéz, de ne foglalkozz másokkal, csak is magaddal törődj és keresd meg azt ami boldoggá tesz, a legtöbb ember úgyis csak kihasznál és eltapos. :(
Én is ezt csinálom és sokkal jobban érzem magamat.
Hát, igazából csak te tehetsz mindez ellen. Először is, azt a meghalósdit vesd már ki magadból, mert nem visz előre. Lefogadnám, ha 200 évvel ezelőtt éltél volna, nem is jutott volna ilyen az eszedbe, mert akkor még nem volt menő az öngyilkosság.
Ne törődj annyit másokkal! Kész ennyi!
1. Az öngyilkosság soha nem volt "menő" és nem is lesz! Mert ez nem vicc!!!
2. Ha tényleg úgy érzed, hogy semmi élet kedves, akkor kérd még a szüleidet, hogy hadd iratkozz át egy másik iskolába!
3. Ha nem sportolsz, akkor tényleg jól jönne egy kis mozgás!
4. Szard lé a többieket, az az ő dolguk, hogy nem bírnak! Szerintem 17 évesen elég sok barti körbe lehet még belépni!
12/L
Remélem élsz még!
Tudok pár imádságot, ami a kilátástalan helyzetben lévőknek segít!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!