Most még is mi a fenét akar?
Lehet hogy most egy kicsit hosszú leszek de légyszi olvasd el.
Nagyjából 2 éve átvittek egy másik suliba és ott megismertem egy fiút.Tulajdon képen nem egy full helyes srác de okos, kicsit balhés...És amikor beszélgetünk akkor mindig legalább egy káromkodás jön az ő részéről.De addig tök kedves.. aztán olyanokat mond pl hogy: a ku*va any*d te bu*i ge*i.Na és ezt sosem tudom hova rakni...Pláne amikor az egyik barátom azt mondta hogy szerinte totál belém esett a fiú.És mellesleg a káromkodás rosszul is esik de lehet hogy ő így udvarol???Halottam olyat hogy ha egy lány tetszik egy fiúnak akkor a srác piszkálja idegesíti std. De lehet hogy valaki ilyen ... durván???Vagy valami baja van velem?Ez esetben én tényleg nem tudom mire gondolhat..
KÉRDEZZ RÁÁÁ!
Ilyen életképtelen emberek miatt megy el kedvem átlagos emberek segítésétől....
Gondolkozzál már kérlek de komolyan....!
Ő te vagy?? Nem akarnád leírni milyen gyakran káromkodik, vagy, mit tudsz erről? Ennyire alul informálni egy teljesen ok nélkül feltett kérdésben lehetséges válaszolókat.... basszus...
Ez kell a nőknek, két pofon között egy bók.
Ha valaki normális, az unalmas, látod, most is rajta kattogsz, miközben az ilyen férgekre ránézned se kellene.
Helyedben egy ilyen beszólásra megküldeném a golyóit, az anyukájának beszéljen így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!