Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Beszélni akart velem. Mit tegyek?

Beszélni akart velem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van az osztályunkban egy fiu akit eddig észre sem vettem és szerintem ő se engem. De mostanában észrevettem hogy majdnem mindíg néz. És amikor odanézek egy kicsit szemez velem aztán elneveti magát így én is nevetni kezdek. Voltunk osztálykiránduláson és este felé amikor már az emberek fele vent volt valaki szobájában és ő is. Pont a mi szobánkban csak éppen a szobatársaimmal beszélgetett és úgymond kiküldött a szobából. Olyan 9 körül mondta nekem hogy beszélni szeretne velem és még mondta egy párszor utánna is. Én nem tudom miert nem mentem oda. És nem tudtam hogy mit csináljak. Mert mivan ha kettőnkröl akart beszélni és nem mentem oda és csak azert mert volna velem beszélni mert egy kisse illuminalt állapotomban volam. Kérlek segítsetek. Nen tudom mit tegyek. Kérdezzem meg miről akart beszélni vagy hagyjam?

2016. máj. 4. 19:04
1 2
 11/11 ferdzso83 válasza:
kiküld a szobából amikor még nem nem is beszéltetek nagyon sose ( még ha udvariasan is...)ez hatalmas! milyen ha bemelegszik valaki mellett? :D
2016. máj. 7. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!