Milyen frappáns beszólást mondanátok olyannak aki nem fogadja a köszöntéstek?
Figyelt kérdés
2016. máj. 4. 08:48
1/12 anonim válasza:
Nem véletlenül nem fogadja a köszönést.
Nem egyszerűbb hagyni?
2/12 anonim válasza:
Semmit.
Ha hozzám közel álló személy, akkor konkrétan rákérdeznék, hogy mi a baja. Nem beszólogatnék.
Ha nem áll hozzám közel, akkor meg magasról tennék rá.
3/12 anonim válasza:
Én nem szólogatnék be semmit, nem köszönnék neki többet.
4/12 Alain Delon válasza:
Amikor egészségügyben dolgoztam, az orvosok jártak-keltek fontoskodva úgy, mintha nem lenne idejük meghallani, hogy köszönnek nekik. Én meg azért is hangosan köszöntem nekik. Ha bosszantani akarod, csak azért is köszönj neki jó hangosan.
5/12 anonim válasza:
Kicsit se vagy bunkó és tirpák, ha ráüvöltesz valakire, mert ő nem tud éppen rád figyelni.
6/12 Alain Delon válasza:
5: Honnan tudod, hogy nem vagyok tirpák. Vagy honna tudod, hogy te nem vagy az? [link]
7/12 anonim válasza:
"Anyá'dat vazze büdös bunkó köc'sög, hogy nem tudsz köszönni!"
8/12 anonim válasza:
Semmilyet. Azzal magamat járatnám le, ha beszólnék. Legfeljebb én sem fogok legközelebb köszönni neki.
9/12 anonim válasza:
NE szólj be! Illedelmesen köszönj továbbra is. Nem baj, ha nem köszön vissza, az őt minősíti. Az illedelmes köszönés meg téged. Légy úriember/asszony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!