Tudtok jó beszólást arra, mikor valaki játssza az eszét? Mikor ott előadja, hogy milyen laza csávó.
Mikor valki facebookon ott úgy pózol mintha valami menő macsó gengszter lenne. Vagy valami sikerül neki, és adja, higy profi vagyok, meg laza. Szóval arcoskodik.
Ilyenre mit lehet beszólni?
Egyet hallottam, állt az osztalytarsam egy bmw előtt neki dőlve, napszemüvegben, karba tett kézzel, és ugy pózolt.
És mondta rá a másik otarsam, hogy uuu kemény vagy mint a kád széle!
Na ilyenek vannak még? :D
Szerintem ezeke a beszólások pont olyan gázak, mint maga a kép.
Tessék, innen kereshetsz magadnak valami überkirály beszólást.
Én egy olyan ember vagyok, aki nem fél a vitáktól, de eddig ahogyan tapasztaltam, úgy vettem észre, hogy ebben az esetben sokkal hatásosabb, ha a háta mögött susogsz ismerősöknek ezt-azt olykor, persze csak személyesen, nem írásban. S ahogyan lassan elfordulnak tőle többen, fel fog ébredni a laza csávó is, hogy valami nem OK.
Nem éri meg face to face, mert csak lefárasztjátok egymást. Legyél rafináltabb egy kicsit.
kemény vagy, mint a fagyott kutyaláb
őskori: laza vagy, mint a riga lánc :D
Nekem dudálsz, kisautó?
Ne csörgedezz, kispatak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!