Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Teljesen zakkantnak nezned az...

Teljesen zakkantnak nezned az illetőt?

Figyelt kérdés
Tegnap a parommal beneztunk egy baratjahoz,szamomra ismeretlenek. Ilyenkor azért igyekszik az ember jo benyomast kelteni. Elkezdtünk beszélgetni,mire én egy mo datom közepén teljesen elfelejtettem mit es hogyan akartam mondani. Fogalmam sincs miért,talan magyarazhato az elozo napi ivaszattal,alig alvassal,amit a latogatas soran megspeleltem meg egy kis pálinkával. Elkezdtem mentegetozni,hebegtem habogtam. Annyira kinos volt... Meg tudtam is vllna folytatni a mondandom de valamiert bepanikoltam es nem ment a gondoskodás. Most olyan rosszul érzem magam emiatt,rosszul is aludtam. :/
2016. máj. 4. 06:31
 1/8 A kérdező kommentje:
Bocsi telefonrol vagyok.
2016. máj. 4. 06:31
 2/8 anonim ***** válasza:
nembaj, majd ha legközelebb mész, elnézést kérsz, és jobban igyekszel :)
2016. máj. 4. 06:53
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen nagyon sok mindenkivel elöfordul - elözetes ivás nélkül is -, ha a gondolatai átugranak más témára.

Ha megpróbálsz ilyen esetben nyugodtan visszagondolni a fennakadás elötti témákra, akkor általában megtalálod az elveszett fonalat.

2016. máj. 4. 07:28
 4/8 anonim ***** válasza:

"Elkezdtünk beszélgetni,mire én egy mo datom közepén teljesen elfelejtettem mit es hogyan akartam mondani"

Figyelem zavaros vagyok, velem többször előfordult, sőt volt olyan, hogy nem csak azt felejtettem el amit mondani akartam, hanem az előző mondatomat is :) És sajnos nekem innom nem kell, meg fáradtnak sem kell lennem ehhez :)

Örülj neki, hogy nálad csak 1x fordult elő, néha megesik...

23F

2016. máj. 4. 07:42
 5/8 anonim ***** válasza:
Én pont tegnap jártam így, boltban több dolgot kerestem,de egyiket sem találtam.Megkérdeztem az eladót,segítene-e, majd leblokkoltam valamiért és elfelejtettem miket keresek:) Tiszta ciki volt:)
2016. máj. 4. 08:00
 6/8 anonim ***** válasza:
Ez önmagában legfeljebb egy fél másodperces nevetésre ad okot. Sokkal inkább zakkantnak nézem azt, aki ilyesmi miatt nem tud aludni éjszaka.
2016. máj. 4. 08:33
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem.

Nem érdekelne.

Mindennek van oka.

2016. máj. 4. 10:17
 8/8 anonim ***** válasza:
Én nem nézném annak, mert én is ilyen vagyok, mondjuk nekem innom sem kell hozzá és még a legjobb barátnőimmel is sokszor igy beszélgetek XD Valahogy annyi mondanivalóm van egy-egy téma kapcsán, hogy mikor mesélek valamit, közben már a következő sztorimon gondolkodok, hogy el ne felejtsem, de igy meg összezavarodok és végül mindent elfelejtek, amit mondani akartam ._.
2016. máj. 4. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!