Az osztalyom elveszi az önbizalmamat. Hogy szeressem magamat? 15/l
Figyelt kérdés
ne ertsetek felre vannak barataim. de az osztalyomba van egy lany es amiota ö egyertelmüen nem bir az egesz osztaly lassan ellenem fordult. na jo nem az egesz de az összes fiu es ennek a lanynak a talpnyaloi. es a hallom ahogy a fiuk direkt hallotavolsagon belül mondjak h milyen ocsmany vagyok es ez annyira rosszul esik :( nem teheten rola h nem birja a kepemet. különben velony vagyok es sportos de mostmar semmi önbizalmam. eleg sok fiu közeledne hozzam de tök bezarkozom es mindig elcseszem amit kesöbb megbanok. meg ehez jön h valogatos vagyok fiuk teren. ja es a legjobb baratnöm egy pcsa(nagyon szeretem de az) es ha eggyütt vagyunk vhol akkor a fiuk engem eszre se vesznek. tavaly az volt h majdnem volt egy baratom aztan ahogy negismerte a baratnömet engem mar me se szrt. bocsi ha hosszu lett :( de senkinek se tudom ezeket elmomdani2016. máj. 3. 19:39
1/5 anonim válasza:
Szinte minden héten van egy hasonló kérdés.
Igazából ne foglalkozz velük, nekik okozol örömet ha rosszul érzed magad miattuk. A bezárkózás sem jó dolog, mert majd jön egy fiú akibe beleszeretsz nagyon és kihasznál téged és nagyot fogsz koppanni. Tessék összeszedni magad...az élet lesz még ennél nehezebb is.
2/5 anonim válasza:
Nem hiszem hogy jó barátnöd hogy le pi.csázod szerintem nem kéne annyit hiztizned és azt a kicsi önbizalmat fel használd hogy szerezz egy normális barátot akinek ezeket elmodndhatod.És amugy is fiuk...:D ugyanmár nem hiszem hogy ki lennél közösitve és ha olyan jó csajnak tartod magad akkor csábicsd el az osztályod és legyél olyan mint az a másik csaj.
3/5 A kérdező kommentje:
kettes te vmit nagyon felreertettel. en nem tartom szepnem magam söt.. es lepcsazom ha lefekszik egy fiuval az elsö randin egy fiuval tizennegy evesen de en erttöl eltekintve jo baratnak tartom. vannak barataim de ezt akkor se mondhatom h utalom az osztalyt utalom magamat es h a baratnöm mellett egy senki vok.
2016. máj. 3. 19:50
4/5 anonim válasza:
erre voltam kiváncsi itt a baj amit te irtál ... Meg kéne tanulnod hogyan szeresd önmagad.
5/5 A kérdező kommentje:
jo tipp👏🏼
2016. máj. 3. 20:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!