Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Más is kezdi megutálni a...

Más is kezdi megutálni a facebook ismerőseit, vagy velem van a baj?

Figyelt kérdés

Inkább kitöröltem magam, mert nem akarok rosszban lenni egy ismerősömmel sem.

De nem érdekel hol voltak, mit csináltak, mit főztek, milyen ideológiájuk van, politikai hovatartozásuk, mennyi like-ot kapnak a fotóik, stb...

Ha az életben találkozom velük, nem evvel fognak jönni egyből, hogy hol voltak, mennyien voltak az esküvőjükön, milyen autót vettek.

És amivel meg nem értek egyet, az ismerőseimmel szálljak vitába?

Zuckerberg meg jókat röhög a markába, és számolgatja a részvényeit.

2016. ápr. 24. 10:58
 1/7 piriiiii ***** válasza:

Én csak olyat jelölök be, jelölök vissza fb-n, akiről tudom, hogy nem fogja telerakni az üzenőfalamat érdektelen dolgokkal. Ha mégis becsúszik ilyen és az idegesítő kategóriába esik, kitörlöm. Mert lehet szelektálni, ha hiszed, ha nem.

Vagy kapcsold ki a plcsába a számítógépet és menj el sétálni.

2016. ápr. 24. 11:03
 2/7 anonim ***** válasza:
70%
Le is lehet ám iratkozni a frissítéseikről.
2016. ápr. 24. 11:07
 3/7 anonim ***** válasza:
Engem se érdekelnek különösebben, de én inkább letöltöttem a messenger alkalmazást, mert az osztályommal és sokakkal így tudok a legegyszerűbben kommunikálni, de az üzenőfalat sosem nézem. Max az osztálycsoportra nézek rá, ha szólnak, hogy ki kéne tölteni valami poll-t mondjuk arról, hogy mi legyen az osztályprogram (mert ezt olyan nehéz élőben megbeszélni...)
2016. ápr. 24. 11:07
 4/7 anonim ***** válasza:
Én is a messengert használom, fb-n csak egy szűk kör láthatja az évi egy-két bejegyzésemet, egyébként meg ritkán nézegetem. Max akkor, ha valaki ismerősnek jelöl, vagy én keresek valakit.
2016. ápr. 24. 11:13
 5/7 anonim ***** válasza:
én rámegyek arra, hogy "ne kövesse"
2016. ápr. 24. 11:16
 6/7 A kérdező kommentje:

Igen, ki lehet kapcsolni a követéseket, de azért nagy néha megnézem, gyerekkori ismerőseim miket raknak ki, meg ha az egyiknek a babáját lájkolom, akkor megsértődik a másik, és az nem lájkolja az én babámat(ami nincs) és elkezdek kombinálni, mi baja velem, aztán kiderül, hogy kirakta a komplett nyaralását, amit nem tetszikeltem, és.....

Mindezt jó töményen, meg intenzíven, több száz ismerőstől.

2016. ápr. 24. 11:26
 7/7 anonim ***** válasza:
hnát jó hülye ismerősied vannak, ha megsértődnek azon, hoy mit likeolsz, meg mit nem. nyilván nem látod mindenkinek minden egyes posztját, hacsak nem vagy ott minden pillanatban...nekem még soha, senki nem sértődött meg olyanon, hogy miért nem likeoltam valamit, vagy miért igen. valami nem érdekel, tovább görgetek, az életben, egy baráti összejövetelen sem érdekel mindne téma, ami szóba kerül.
2017. jún. 2. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!