Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért van az hogy valakinek...

Miért van az hogy valakinek minden a szájába repül más meg akkor sem ér el sokat ha tesz érte?

Figyelt kérdés

Pl. Valaki sokmindenkit érdekel ugy hogy kisujját se mozgatja meg. Mig másnak akkor sincs állandó társasága ha jo a beszelokeje és tesz is az emberi kapcsolatokért.

Én az utóbbi a tartozok sok mindenkivel el szoktam beszélgetni ami jo is de hétvégén már nem annyira

2016. ápr. 20. 18:17
 1/3 anonim ***** válasza:
51%
Magadban kéne keresni először a hibát. Valami nem okés.
2016. ápr. 20. 18:20
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

abból kell építkezni amink van.

Akinek én elmondtam, hogy vállalkozó szeretnék lenni, lebeszélt róla meg jött a saját hülye dumájával. Viszont nekem hányhatnékom volt a 8-5ig tartó robotból, mellé nevetséges fizetésért + a főnök hülyeségeiből. Volt jó pár munkahelyem, mindegyiknél ez ment egy idő után.

Nos megcsináltam egyedül a vállalkozásomat. Igen az elején nem 8-5ig ültem, hanem 8-este 23:59ig, de akkor is meglett.

2016. ápr. 20. 18:34
 3/3 A kérdező kommentje:
Gratula
2016. ápr. 20. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!