Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Megsértettük ezzel az unokates...

Megsértettük ezzel az unokatesóját?

Figyelt kérdés

Párom unokanővérének 3 kisfia van. 11 és 13 hónap a korkülönbség közöttük, tehát nagyon gyorsan jöttek egymás után. Beszélgettünk, szóbakerült ez a téma is, páromnak volt egy mondata, nem tudom hogyan mondta pontosan de benne volt, hogy mint a nyulak. Ezen nem láttam, hogy annyira berágtak volna, bár annyira nem volt őszinte a mosoly. Sógornőm mondta később, hogy jó bunkó a testvére, unokanővére anyjától hallotta vissza.

Egyáltalán nem sértésből mondta.

Nem vettem észre, hogy sértődősek lennének, sőt jó humorú nő. Nem vehette bántónak, egyértelmű, hogy jó helyre mentek a gyerekek, fiatalok, igen jómódúak, szeretetben, békében élnek. Magára sem vehette, mert igen dekoratív nő, ad magára, nagyon csinos, női szemmel is jó nő, pedig a kicsi még egy éves. Tehát ezt sem érthette félre.

Akkor miért sértődött meg ezen?

2016. ápr. 18. 20:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Igaza lenne, ha megsértődött volna. Nagyon bántó dolog volt ezt mondani.
2016. ápr. 18. 20:09
 2/3 anonim ***** válasza:
Én nagyon csípem a vicceket, de ezen megsértődnék.
2016. ápr. 18. 20:28
 3/3 anonim ***** válasza:
elég tahóság volt, ráadásul 3 gyerekre én még nem is mondanám, hogy nyulak, az mondjuk hatnál kezdődik (és ott is csak akkor, ha túlvállalták magukat)
2016. ápr. 19. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!