Megsértettük ezzel az unokatesóját?
Párom unokanővérének 3 kisfia van. 11 és 13 hónap a korkülönbség közöttük, tehát nagyon gyorsan jöttek egymás után. Beszélgettünk, szóbakerült ez a téma is, páromnak volt egy mondata, nem tudom hogyan mondta pontosan de benne volt, hogy mint a nyulak. Ezen nem láttam, hogy annyira berágtak volna, bár annyira nem volt őszinte a mosoly. Sógornőm mondta később, hogy jó bunkó a testvére, unokanővére anyjától hallotta vissza.
Egyáltalán nem sértésből mondta.
Nem vettem észre, hogy sértődősek lennének, sőt jó humorú nő. Nem vehette bántónak, egyértelmű, hogy jó helyre mentek a gyerekek, fiatalok, igen jómódúak, szeretetben, békében élnek. Magára sem vehette, mert igen dekoratív nő, ad magára, nagyon csinos, női szemmel is jó nő, pedig a kicsi még egy éves. Tehát ezt sem érthette félre.
Akkor miért sértődött meg ezen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!