A tizenévesek nem félnek akkor ha a többieket piszkálják?
Figyelt kérdés
Mármint, azt vettem észre hogy sokszor az okos gyerekeket piszkálják akik jobb esélyekkel rendelkeznek arra, hogy később befolyásos emberek, üzletemberek, politikusok, tudósok legyenek és valószínűleg nem lesz ez kifizetődő azoknak akik piszkálják őket. Legalábbis én a helyükben kicsit félnék.2016. ápr. 10. 12:19
1/2 eznemlényeges válasza:
A piszkálás az piszkálás, szerintem te a szivatásról beszélsz s egyéb feljebbvalóiról. A piszkálás az csak odaszólogatsz valami nem annyira gúnyosat, sértőt, hogy talán még az, akit piszkálnak is tud rajta nevetni. Egyébként miért kélne félni, mit csinálna az az ember felnőttkorában, s ha értelmes a gyerek, akkor nem is törődik azokkal a hülyékkel akik piszkálják, s nem hiszem hogy egyik is megjegyezné piszkálójának a nevét.
2/2 anonim válasza:
Érdekes, mert sokan, akik most világhírre tettek szert, gyerekkorukban sokan bántalmazták őket. Lehet, hogy ettől erősödtek meg,de szerintem a piszkálóikat nem igazán érdekli ez. Nekik ebből semmi baj nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!