Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit csináljak, ha félek a...

Mit csináljak, ha félek a konditeremben?

Figyelt kérdés

Körülbelül egy éve járok rendszeresen (heti 3x) kondizni egy edzőteremben. Elég sovány és gyenge vagyok (remélhetőleg csak egyelőre), így viszonylag kis súlyokkal dolgozom.

A terembe járók többsége (80-85%) ilyen totál kigyúrt ember, aki 3-4x akkora súlyokkal dolgozik, mint én. Folyamatosan az a félelmem, hogy egyszer majd kiröhögnek vagy beszólnak, hogy milyen nyápic vagyok, és milyen kis súlyokkal dolgozom.

Beteges tudom, de hiába voltam már több mint 100 alkalommal a teremben, még mindig kisebb-nagyobb gyomorgörccsel megyek be. Racionálisan tudom, hogy a félelmem alaptalan, hisz soha egyetlen alkalommal sem röhögött ki és nem is szólt be nekem senki a teremben, sőt sokszor segítenek, hogy ezt vagy azt a gyakorlatot másképpen végezzem.

Valamiféle kisebbrendűségi érzésem lehet talán, és emiatt érzem azt, hogy majd kiröhögnek vagy beszólnak nekem.

Bárkinek bármi ötlete, hogy hogy győzhetném le ezt az irracionális félelmet?

2016. ápr. 9. 20:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerinted akik 100 kilókat emelgetnek, mennyivel kezdték? 10-zel, kb. Úgyhogy nyugi, senki nem fog kiröhögni!
2016. ápr. 9. 20:58
 2/4 anonim ***** válasza:
A kiröhögni való az lenne, amikor egy 120 kilós állat elkezd 10 kilóval edzeni izzadva, agonizálva.
2016. ápr. 9. 21:04
 3/4 anonim ***** válasza:
2016. ápr. 9. 22:26
 4/4 anonim ***** válasza:

Mit csinálj?

Ne félj!

Egy konditerembe a többiek nem azért járnak, hogy téged stíroljanak, hanem, hogy edzenek!

2016. ápr. 14. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!