Ha valaki nem néz ki jól attól még jól tudja érezni magát egy fesztiválon?
Figyelt kérdés
Nem voltam még, nem tudom milyen, ha képeket videókat nézek, szinte kizárólag tökéletes külsejű nőket és férfiakat látok ott. Nagyon elvesznék ott, ha én nem ilyen vagyok?2016. ápr. 9. 17:06
1/5 anonim válasza:
hát igen.
de ha jó fej vagy, az sokat segít !!!
2/5 anonim válasza:
Igen, ott csakis gyönyörűségek vannak. A bejáratnál mindenkit lemérnek, és csak az mehet be, aki megfelelt -.-
3/5 anonim válasza:
Miért ne mehetnél? Amúgy is, mindenki jól néz ki, mivel a szépség relatív. :)
5/5 anonim válasza:
Nem az a fontos, hogy amikor tükörbe nézek azt mondhassam, hinnye de bitang jól nézek ki.
Hanem az a lényeg, hogyha társam, vagy társaságom lesz, akkor ő, vagy azok, szívesen lógjanak velem, és jó fazonnak tartsanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!