Lányok nem szenvedtek attól nagy hiányt, hogy egyre több férfi nem kezdeményező?

"azért mert nem egyszeri eset éri őket amitől ilyenek lesznek, hanem egy egész élet, 10-20-30-40 éven keresztül, s lehet olyanért amiről nem is nagyon tehetnek, van hogy ezt kapják hónapok, éveken át szinte minden nőnemütől a lenézést, lekezelést, a folyamatos elküldések, a kényszer játszmákat, a kisakkozást, a Nembaj de azért még barátzónába megtartalak ha akarod helyzetek tömkelege."
Erről férfiként az a véleményem, hogy aki x-edik próbálkozás után sem képes x+1-edszerre megpróbálni valamit, az gyenge. Nem fog sokat elérni sem a nőknél, sem az életben. Nem a körülmények számítanak, hanem az, hogy hogyan reagálsz, mihez kezdesz. (x eleme N)
Akkor még egyszer mondom: Olyan dolog miatt, amiről nem igazán tehet.
tényleg ? nem a körülmények számitanak, mihez kezdesz"
ha olyannak született aki mondjuk dadog, vagy genetikailag más egyéb problémája van amit nagyon nem lehet hogy kezelni, és emiatt éri szerencsétlenségek sorozata, az neked gyenge ? az csinálhat akármit, akkor is ott lesz az a 'betegsége ami meg nyomoritja.
Kötözd magad egy székhez és úgy próbálj inni az asztalon lévő pohár vizből, és akkor megtudod az érzést amiről beszéltem.

Felőlem keresheted a kifogásokat a sikertelenségre. Lehet ujjal mutogatni bizonyos dolgokra és másokkal. Mutassak neked egy élő példát, akinek nem az volt a legkisebb gondja az életben, hogy nagy az orra, ki állnak a fogai, ronda az állkapcsa vagy pajzsmirigy problémája, stb... van? [link]
Remélem tudsz angolul. Ajánlom ezt is a figyelmedbe:
Ha neki kezek, lábak nélkül összejött. Akkor másnak miért ne jöhetne? Attól még, hogy az élet talán nem túl optimális lapokat osztott 1-2 embernek, az önmagában még nem ad okot arra, hogy fel adjanak dolgokat. Természetesen könnyebb azt az utat választani. Részemről itt befejeztem, kifejtettem a véleményemet. Nem várom el, hogy egyet értsél vele, de szerintem egészségesebben gondolkodok, mint a sok magukat férfinek nevező egyén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!