Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ti jóba vagytok a környékbeli...

Ti jóba vagytok a környékbeli emberekkel? 16l

Figyelt kérdés
Én egy faluban lakok de senkivel se vagyok joba se itt se a környéken. Nem vagyok egy tarsasagkedvelô ember de azért néha jól esne ha hivnanak vmerre..... A régi osztalytarsaimmal se beszélek , se a régi ismerősökkel... Nem tudom miért van ez.
2016. ápr. 7. 13:19
 1/5 anonim ***** válasza:
A rendszerváltás előtt falun laktam és még a szomszédos falvakban is sok barátom volt. Legtöbbször együtt motoroztunk és csajoztunk. Ma városi lakásom is van, de sem városon sem falun nem vagyok olyan viszonyban az emberekkel ahogy az említett régi időkben. Még a régi ismerősökkel sem. El is szokták árulni az okát, mindig azt mondják hogy a magyar üzleti élet tisztességtelen lett. Szerintük ez veszi el az emberek kedvét a barátkozásoktól és én is hasonlóan gondolom. Megdöbbenve tapasztaltam amikor általános iskolai osztálytársaimat felkerestem, hogy szinte elfutottak és egymásról sem tudnak semmit. Egyrészt nem szeretik ha megtudja más hogy lejjebb csúsztak, rosszabb lett az életszínvonaluk.
2016. ápr. 7. 13:55
 2/5 anonim ***** válasza:
Talán neked kellene kezdeményezni, ma már ez igazán nem nehéz, írj rá pár emberre fb-on, valaki biztos szívesen elmegy veled erre-arra.
2016. ápr. 7. 14:11
 3/5 Blade Bone ***** válasza:
Csak köszönő viszonyban vagyok sokukkal, ez bőven elég. :)
2016. ápr. 7. 14:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Milyen emberekkel, nem is tudtam hogy vannak szomszédaim
2016. ápr. 7. 15:59
 5/5 anonim ***** válasza:
A falumban a velem egykorúakkal (régi osztálytársak) összevesztem pár évvel ezelőtt, és utálom az öregembereket akik bámulnak és reggel 5-kor kiülnek mert semmi dolguk nincs, csak nézni. Nem vagyok elégedetlen ezzel, nem igazán érdekel hogy kimegyek -e vagy sem.
2016. ápr. 7. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!