Egy lány bemutatásánál mi az elfogadott köszöntés?
Egyik haverom bemutat a csajának. Érdekelne, hogy hogyan illik "köszönteni". Kézfogás? esetleg csak egy sima szia?
Normális válaszokat pls!
"rohadj meg" XD
Mégis mi lenne?Ahogy jól esik, gondolom fel tudod mérni hogy mit mondhatsz egy egy adott közegben.Én például ilyen helyzetben volt hogy kezet fogtam a csajjal, Ő nyújtotta Én reagáltam.Ennyi.Puszika.
Kezet a nő nyújt a férfinak. Ha nem teszi, akkor simán köszönj neki.
Életkorotoktól függően kell köszönni, de valószínűnek tartom, hogy a "szia" teljesen megfelelő lesz. (Amennyiben már felnőtt, harmincas emberek vagytok, akkor a tegezést is alapvetően a nőnek kell felajánlania, tehát a "jó napot kívánok" lenne a helyes, de azért a mai világban fiataloknál, főleg ha haver barátnőjéről van szó, ez annyira nem szokás.)
Akár így, akár úgy, legyél udvarias és mutatkozz be.
Szia.
És a lány nyújt kezet! És a puszit is ő kezdeményezi. Szóval ne aggódj, ha ő nem csinál ilyeneket, neked sem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!