Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Lányok! Hány fiúnak tetszettet...

Lányok! Hány fiúnak tetszettetek így az eddigi életetek során?

Figyelt kérdés
Csak azt számítsd bele, akiről biztosan tudod. Ha lehet kort is írjatok! :)

2016. ápr. 3. 10:46
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Még sosem volt barátom, de biztosan 3 fiúnak tetszettem eddig, abból az egyik még kisgyerek volt:D

18/L

2016. ápr. 4. 20:52
 12/19 anonim válasza:

Akikről biztosan tudom (és nem buliban/kocsmában/stb jöttek oda) az 7.

18L

2016. ápr. 6. 18:32
 13/19 anonim ***** válasza:
Én nem tudom:D Azt se, hogy egyáltalán tetszettem-e igazából valakinek:/ 16/L
2016. ápr. 6. 18:37
 14/19 anonim ***** válasza:

1.

Ez is harmadikban volt, alsóban.

Hát van ilyen...

21/l

2016. ápr. 8. 11:37
 15/19 Zsófiaa :) válasza:

Hú..hát akikrőo biztosan tudom, az 14 srác, plusz 1 lány...........

16 èves vagyok

2016. ápr. 9. 11:50
 16/19 anonim válasza:

Én 19/L vagyok és általánosban akiről biztosan tudtam kb:5-6

Utána meg kb: 6-7 de még csak 2 pasim volt.

2016. ápr. 10. 13:44
 17/19 anonim ***** válasza:

kipaszott 1 XD

csak pár órát beszélgettem vele, dehát olyan bunkó volt, és nyomult :'D

Visszagondolva a dolgokat vicces.

14/l

2016. ápr. 10. 19:39
 18/19 anonim ***** válasza:
29 éves vagyok, 2 gyerekes anyuka, és én inkább azt tudnám megszámolni, hogy hánynak NEM tetszettem.,. Azt könnyebb lenne. 12 éve vagyok együtt a párommal. Előtte sokszor mellé lőttem azt hittem csúnya vagyok nem kellek senkinek sem, aztán jött a párom aki megerősítette az önbizalmam, és abbahagytam az idióta diétákat meg fogyókúrákat és elkezdtem magam olyannak szeretni amilyen vagyok! A legtöbb pasitól azt hallottam hogy nagyon szexi a combom és a fenekem, pedig nem vagyok vékony! Szóval a kisugárzás fontosabb mint a rubintréka alak. Ahogy elkezdtem szeretni magam onnantól kezdve más is elkezdett szeretni! Akármelyik pasit megkaphattam volna, ha akartam volna. Ja és ami viszont tuti kell a sikerhez a hosszú haj! Mindig vállig érő hajam volt, majd elkezdtem nöbeszteni, befestettem feketére és most könyékig érő hajam van ami odavonzza a tekintetet! Jó nőnek tartom magam, és nem fogynék már le egy grammot sem, úgy vagyok ÉN ahogy vagyok! Ha ezt mindenki elkönyvelné magában több sikerélménye lenne a szerelemben! Te is azokat nézed meg akiken látszik hogy meg vannak elégedve magukkal és nem azt aki gátlásosan szorongva ül a sarokban! Először magadtól várd a pozitív visszajelzést majd utána masoktól, de akkor már úgy sem fog érdekelni mások véleménye! 😉
2016. ápr. 15. 08:50
 19/19 anonim ***** válasza:
28 éves vagyok, 5-t tudok biztosan, de 20 éves korom óta (amióta jegyben járok, ill. most már feleség vagyok) nem érdekel. Szóval lehet, hogy több.
2016. ápr. 25. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!