LÁNYOK, HÖLGYEK! Nektek mi a véleményetek erről a "módszerről"? TÖBBI LENT!
Figyelt kérdés
Nos most néztem egy kis így jártam anyátokkalt és volt benne az úgy nevezett "pucér pasi" ami annyit tesz hogy amikor a csaj felhív a lakására vagy te őt a sajátodra és pl kimegy mosdóba te mesztelen várod őt vissza:D hogy reagálnátok egy ilyenre a valóságban? Őszintén!!;)2016. márc. 30. 22:39
1/7 anonim válasza:
Többet nem látna, sőt megijednék, hogy esetleg erőszakoskodni akar. Számomra az intimitás olyan dolog, aminek apránként kell kialakulnia, nem lehet ilyen in medias res módszerrel.
2/7 anonim válasza:
Megijednék, hogy mégis mi a qrva anyját csinál, majd megkérdezném: Te mégis mi a qrva anyádat csinálsz?!
3/7 anonim válasza:
1 esé ide is. Nem lenne jó pont...nagyon nem.
4/7 anonim válasza:
Hívnám a rendőrséget.
Kivéve ha szexelni mentünk fel, de akkor meg nem kellenek ilyen taktikák szóval ja, hívnám a rendőrséget és baromira nem lenne vicces.
5/7 anonim válasza:
Én nem hívnék rendőrséget, ha mást nem tenne, a meztelenség nekem normális (csak én nem szeretem alkalmazni extra eseteket kivéve, de másnak attól még szabad), de persze erősen meglepődnék s megkérdezném, minek csinálja, kivéve, ha elég világos lenne a dolog.
Hacsak nem lennék iszonyatosan oda érte a kívánás legmagasabb szintjén (s ismerném rég s tudnám, hogy nem őrült, csak annyira, mint én... s biztos lenne még pár tucat feltétel), nem jönne be a dolog. Lassabb típus vagyok.
6/7 anonim válasza:
Ajtót mutatnék vagy elmennék.
Egy esetben nem akadnék ki. Ha már régebb óta járunk és már többször is lefeküdtünk.
7/7 Sunshinedoll válasza:
Én úgy jártam egyszer, hogy feljött hozzám egy srác. Kimentem a konyhába, mire visszaértem már az ágyamon feküdt és a könyvemet olvasta. Ruhában. Ez is eléggé tiszteletlen dolog, egyrészt mi az, hogy ruhástól belefekszik az ágyamba szó nélkül??? Másrészt meg olyan "ülj a farkamra" mutatvány volt, így is elég idegesítőnek és zavarba ejtően, gusztustalanul tolakodónak találtam, nemhogy ha még esetleg meztelenül pattan rá a takarómra. Fúj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!