Miért nem tudom adni magamat?
Szerintem ilyened van.
De próbálj meg beszélni egy pszichológussal, az jobban tudja mi van veled s még segíthet is.
Szia!
Én 18 éves vagyok. Én is ilyen problémával küzdök. Nem beszélgetek senkivel, mert nem tudok. Kisboltba nem megyek, mert beszélni kell. A tescoba van önműködő pénztár, oda szeretek menni. De ha más bolt, akkor a köszönés is nehéz, de abba már belejöttem.
Emberek, akik próbálnak közeledni, mivel nem nagyon beszélek hozzájuk, azt gondolják, nem érdekelnek engem. Így elmennek.
Kevés ember érti meg ezt a problémát.
Legtöbbször olyan hülyeségeket mondok zavaromban, mikor tényleg muszáj, hogy sokszor jobb, ha meg se szólalok. Vagy annyit gondolkozom, mit mondjak, hogy elillan a pillanat.
Egyedül boltba menni sem szeretek, mert félek a kínos helyzetektől. Ezmiatt megszólalni sem merek, nehogy "gáz szituba" legyek.
Mindent kínosnak érzek...komolyan.
Én még nem mentem orvoshoz, ez még csak a töredéke, amit leírtam, az életemnek, de készülök elmenni.
Nem tudom, nem vagyok orvos. Én is más vagyok az interneten, mint élőben. Élőben alig bírok megszólalni, interneten meg jön a duma belőlem.
Ezekre a válaszokra én is kíváncsi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!