Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért nem tudom adni magamat?

Miért nem tudom adni magamat?

Figyelt kérdés
Otthon nyugodt vagyok, magamat adom, és nem görcsölök azon mit fogok mondani... az iskolában viszont nem magamat adom, köszönni se merek egyszerűen... ha boltba is megyek vagy ilyen kisebb diszkontba, mindig a szüleim beszélnek... annyira idegesen és szomorú vagyok emiatt, más simán adja magát, eszébe sem jut ezen agyalni, nekem meg azért kell görcsölnöm, hogy meg merjek szólalni, és normális hangon...:(

2016. márc. 23. 16:08
 1/6 A kérdező kommentje:
14/l
2016. márc. 23. 16:10
 2/6 anonim ***** válasza:
Bántott valaki, amiért nem mersz megszólalni?
2016. márc. 23. 20:43
 3/6 anonim ***** válasza:

[link]

Szerintem ilyened van.

De próbálj meg beszélni egy pszichológussal, az jobban tudja mi van veled s még segíthet is.

2016. márc. 23. 21:16
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 18 éves vagyok. Én is ilyen problémával küzdök. Nem beszélgetek senkivel, mert nem tudok. Kisboltba nem megyek, mert beszélni kell. A tescoba van önműködő pénztár, oda szeretek menni. De ha más bolt, akkor a köszönés is nehéz, de abba már belejöttem.

Emberek, akik próbálnak közeledni, mivel nem nagyon beszélek hozzájuk, azt gondolják, nem érdekelnek engem. Így elmennek.

Kevés ember érti meg ezt a problémát.

Legtöbbször olyan hülyeségeket mondok zavaromban, mikor tényleg muszáj, hogy sokszor jobb, ha meg se szólalok. Vagy annyit gondolkozom, mit mondjak, hogy elillan a pillanat.

Egyedül boltba menni sem szeretek, mert félek a kínos helyzetektől. Ezmiatt megszólalni sem merek, nehogy "gáz szituba" legyek.

Mindent kínosnak érzek...komolyan.

Én még nem mentem orvoshoz, ez még csak a töredéke, amit leírtam, az életemnek, de készülök elmenni.

2016. márc. 28. 22:29
 5/6 anonim válasza:

Nem tudom, nem vagyok orvos. Én is más vagyok az interneten, mint élőben. Élőben alig bírok megszólalni, interneten meg jön a duma belőlem.

Ezekre a válaszokra én is kíváncsi vagyok.

2016. aug. 24. 20:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Van az interneten a varázsbetű nevű szoftver. Ennek az a lényege, ha elindítod, akkor képeket mutat be és felsorol néhány lehetőséget, hogy mi az. Ki kell választani a helyeset. Érdemes lenne kipróbálni, milyen eredménnyel játszol. Annyi különbséggel, hogy kimondod a szavakat. Egyébként az nagyon jó, hogy hülyeségeket nem akarsz mondani. Természetesen angolul is ki lehet próbálni.
2016. aug. 26. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!