Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hány külföldi utazást engedhet...

Hány külföldi utazást engedhetsz meg magadnak egy évben? Tényleg igaz, hogy 3-4-et csak a gazdagok engedhetnek meg maguknak?

Figyelt kérdés
Ilyenekre gondolok, hogy pl. síelés az Alpokban, vagy tengerparti nyaralás Görögországban, meg mondjuk valami távoli kontinens USA
2016. márc. 13. 10:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
4-5 alkalommal megyek évente, de ebből csak 1 az, ami a saját pénzemből megy.
2016. márc. 13. 14:51
 12/16 anonim ***** válasza:
Én évente kb. minden hónapban utazok, de nem vagyok gazdag. Szomszédos országba járok ki, mert ott van olyan fogorvosi kezelés amire szükségem van. Ezen kívül évente járok Németországba nyaralni, plusz télen valami melegebb helyre. De nem hiszem, hogy többet költenék utazásra, mint mások dohányra meg alkoholra..
2016. márc. 13. 19:50
 13/16 anonim ***** válasza:
0%

Nagy gazdagás nem kell hozzá, hogy ezen a kontinensen utazgass. Egy kocsi és levan tudva.

Az hogy évente többször is mész pl usa, na az sok. Ahoz tehetősnek kell lenni. Főleg ha nem egy sátorban akarsz lakni.

De ahoz már tényleg sok pénz kell...nem ez a iphone + 20 éves mercis gazdag.

2016. márc. 14. 21:30
 14/16 anonim ***** válasza:
Évente egyszer elutazom Európán kívül, idén pl. Kína van tervben, ezen kívül a munkámból kifolyólag kéthetente külföldön vagyok. A munkautakat nem én fizetem, tehát az nem számít. Ha van szabad hétvégém, akkor kiruccanok mondjuk Bécsbe, vagy akár más európai városba kicsit, de ez évente 3-5 alkalom. Bécsbe Budapestről nagyon olcsó eljutni pl. Nem tartom magam feltétlen gazdagnak, csak inkább utazásra költöm a pénzem, ami a nagy átlagra nem jellemző. 25/N
2016. márc. 16. 00:33
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem, én külföldön dolgozok és 2-3-4x megyek nyaralni plus 5-6x haza.meg hetvégi kiruccanasok.nem vagyok gazdag de szegeny se csak kinek mi a prioritás. Ki mit ad fel miért. ..
2016. júl. 17. 14:24
 16/16 anonim ***** válasza:
Minden héten megyek külföldre, bevásárolni. Mondjuk nem épp az USA-ba vagy az Alpokba, csak az Esztergom-Párkány távot teszem meg :D
2018. jún. 27. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!