Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Próbáltátok már felvenni a...

Próbáltátok már felvenni a kapcsolatot külföldi színészekkel, akár csak egy csevej formájában? Ha igen hogyan, illetve sikerült is?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 24. 20:49
 1/2 anonim ***** válasza:
Híres, külföldi sztarok nem foglalkoznak a magyar rajongóikkal, meg akkor se, ha írsz nekik egy hosszú levelet, hogy mennyire imádod, milyen jók a filmjei, es stb. Meg talán el se olvassák. Egy nap ezer meg ezer ilyen üzenet jön, őket nem erdekli. Tudja, hogy szeretik, tudja, hogy hìres és
2015. ápr. 27. 08:40
 2/2 anonim ***** válasza:

Itthonról nem, csak úgy, hogy kimentem külföldre rajongói találkozókra. Ott természetes volt, hogy lehetett velük kicsit beszélgetni, fotózkodni, autogramot kérni...

Azt nem tudom, vajon itthonról működne-e a dolog, sosem próbáltam. Bár lenne olyan, akitől szívesen kérnék autogramot, de sajnos nagyon drága a nemzetközi válaszszelvény, és ráadásul kicsi a siker esélye, úgyhogy... Nem tudom, megéri-e. :s

Te próbáltad már? Sikerrel jártál?

2015. máj. 30. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!