Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek nem ízlésten...

Szerintetek nem ízlésten ilyet kiírni facebookra?

Figyelt kérdés
"Megtalálták a testvérem holttestét"
2016. febr. 29. 08:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
31%
Egyáltalán nem.
2016. febr. 29. 08:46
 2/11 anonim ***** válasza:
46%
Nem.
2016. febr. 29. 08:49
 3/11 anonim ***** válasza:
inkább fájdalmas, és kétségbeejtő.
2016. febr. 29. 08:52
 4/11 anonim ***** válasza:
Igazat adok az előttem válaszolóknak. Ilyen megosztást olvasva inkább elgondolkodnék azon, hogy mennyire keserű és zord tud lenni a valóság.
2016. febr. 29. 08:57
 5/11 anonim ***** válasza:
20%
Nem feltétlenül facebook téma. En biztosan nem írnám ki.
2016. febr. 29. 08:57
 6/11 anonim ***** válasza:

Gondolom arra a győri fiatal lányra gondolsz, akit megtaláltak. Szomorú. :(

Szerintem nem ízléstelen, gondolom sok ismerőse kereste a lányt, valahogy tudatni kell velük, hogy már nem kell keresni..

2016. febr. 29. 09:07
 7/11 anonim ***** válasza:

Én nem írok ki nagyon személyes információkat. Tehát halálesetet sem.

De ez azért más, amikor a közvélemény is tud róla, hogy történt valami, nyilván keresték már egy ideje.

2016. febr. 29. 09:30
 8/11 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem se ízléstelen.

Inkább sokkoló.

Végül is senki nem mondta, hogy a face-n csak vidám dolgokat lehet megosztani, inkább az életünk fontosabb eseményeit.

Abba pedig ilyen tragédiák is előfordulnak.

Brutális, sokkoló, a tehetetlenséget, és a végérvényességet kifejező felkiáltás, sallang nélkül.

Ez a rideg valóság.

Ezen kívül, pontosan tudom, hogy akit ekkora trauma ér, annak annak több minden "megbocsájtható" (nem, mintha itt lenne mit megbocsájtani) mert onnantól másképp szemléli már az életet, megváltozik az értékrendje.

Pl egy testvér ilyen elvesztése után egy ember nem fog senki véleményével foglalkozni.

Milliószor nagyobb tragédia közepén azt is csodálom, hogy még nem őrült bele valószínűleg pont leszarja jött-ment idegenek véleményét.

Ezen kívül ami szerintem igazán ízléstelen, hogy egy érzelmileg padlóra került embert valakinek még kritizálgatnia van pofája, a támogatás helyett.

2016. febr. 29. 09:43
 9/11 anonim ***** válasza:

Gondolom fb segítségével keresték előtte a testvért. Ez esetben inkább tényközlés és tájékoztatás - mivel egyébként esélytelen lenne mindenkit személyesen értesíteni. Egyébként kb annyira ízléstelen, mint régebben az újságban közzétett gyászjelentések.

Hogy nem cikornyásan fogalmazta, az arra utalhat, hogy 21. századi kiadás.

Az mondjuk tényleg ízléstelen, amikor szinte azonnal kikerül valaki halálhíre és a közelebbi hozzátartozókat, barátokat esetleg még nem volt lehetőség értesíteni se addigra és így kell megtudniuk.

2016. febr. 29. 12:17
 10/11 anonim ***** válasza:

Hopp, kicsit összemosódott két mondat, bocs. A 21. század az újsághoz tartozik.

És a fogalmazás arra utalhat, hogy nem volt kedve ezzel foglalkozni.

2016. febr. 29. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!