Megvalósitja a rágalmazást?
Egy, a facen normális hangnemben irt aktuál politikai kommentem után, a jelenlegi politikát méltató politikai közösség v csoport mögé bújva irja vki gondolom az oldal üzemeltetöje,h én törvénysértö fizetéskiegészitést vettem fel a munkám során továbbá illegális jövedelemböl élek vmint az ilyenek miatt mint én halad lassan elöre az ország.
Közli továbbá,h a fenti állitâsaival kapcsolatban kapni fogok egy levelet bivatalos helyröl.
Mindezt úgy teszi,h megnevezi név szerint azt a határátkelöt ahol dolgoztam pedig a face oldalamon nincs megadva.
Én ezt a face csoportot eddig nem ismertem nem voltam tagja,kapcsolatban nem álltunk.
1988-tól 2011-ig hivatásosként dolgoztam határátkelön mint csoport vezetö. 2011-töl már nem teljestitek aktiv szolgálatot az átszervezés folytán nyugállományba helyeztek.
A szolgálati idöm alatt még szóbeli figyelmeztetést sem kaptam, a szolgálati nyilvántartóm csak elismeréseket tartalmaz. Ellenörizhetö.
Ilyen világot élünk,h a komment miatt egy politikai csoport neve mögé bújva, nyilvánosan bárkiröl lehet állitani bármit? Ezeket a rágalmakat mindenki olvashatja ugyanis nem privát üzenetbe jöttek hanem egy kommentem alá válaszként.
Már tiltottam azt az oldalt ami a valótlanságokat állitotta.
Kérdésem,h ez megfelel a nagy nyilvánosság elött elkövetett rágalmazásnak,becsületsértésnek?
Érdemes foglalkozni a perrel?
Köszönöm a választ!
Köszönöm a választ.
Beigazolódott a gyanúm,h azonosithatatlan.
Azért még egy kis privát nyomozás belefér finoman.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!