Szerintetek ciki egyedül menni bulizni? 17/L
Ciki: logika ellenes dolog.
Menny csak s erezd jol magad s ismerkedj tobb celbol is.
Mondjuk kicsit para, sosem tudhatod milyen emberek lehetnek s ismert emberek kozt is lehetnek eroszakolok.
Ha olyan helyzet, irj ram s megbeszeljuk mennyek-e vedeni es persze partyzni HA SZERETNED.
19 karatezo, anti-alkoholista F
Hát a helyedben biztos nem mennék.
A "szakítottam a barátommal" dolgok sosem sülnek el jól, általában szétcsapják magukat a lányok is ilyenkor, aztán nem árt ha ott van pár ismerős aki kézben tartja a dolgokat.
Elég csak megnézned hogy már most hányan felajánlották hogy "majd én megvédelek" :D
17 éves csajként nem ártana társasággal menned,vagy legalább egy barátnőddel,nem néz ki jól,ha egy fiatal csaj egyedül kóvályog.
Szégyen lenne?
Dehogy.
Egész másról beszélek,remélem érted.
Szia! Én már nagyon régóta nem voltam bulizni sehol, mert amióta már nem járok gimibe, azóta nincs egy haverom sem, csak egy-két ember, de őket pedig lehetetlenség kimozdítani.. Néha jó lenne valaki, akivel például ki lehetne mozdulni. ha gondolod, írj nyugodtan, beszélgetni is szívesen beszélgetek. :)
23/L
én is szívesen mennék veled :)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!