Miért nem tudok beilleszkedni? Többi lent (hosszan)
De ediii vagy hogy le blokkolsz :D
Szerintem aza baj hogy nem vagy tul beszedes es ezert nem tudnak veled beszelgetni amikor nem tudsz mast mondani h aha oke igen persze stb, akkor csinald azt amit en kerdezz vissza pl elmeseli a napjat (hulye pelda jon) majd nem elkeste buszt... Kerdezz vissza hogy : hogy hogy elkested? Erre o elmeseli, ra vagja hogy de szerencsere meg vart, erre mondhatod hogy szerencsed volt nem mindegyik sofor var meg utana jon magatol beszelgetes :D tudom h hulye pelda volt de a beszelgetes az erdeklodestol lesz az igazi :D
17/L
Nem realizálsz eleget.
Realizáld tényeket, mint pl.: Ők is emberek, mint te, ők is csinálgatják saját dolgukat, bármit is hisznek rólad csak valóság számít, nem ő vagy saját véleményed.
Nincs értelme ilyet érezned, mert csak hátráltat s maga érzés, pusztít energetikai szinten.
"De lehet hogy valamit máskép kell hogy csináljak?"
Igen. Hozzáállásodon kéne változtass, amihez realizálás kell.
"egy lánnyal beszélek akkor oszt végképp leblokkolok"
Mert egy ellenkező nemű s főleg akkor ilyen ha korodbeli ha tetszik, ha nem, mert génjeid miatt lehetséges partnert látsz benne.
Ugyan ezzel kell ezt is lenullázni.
"merek társaságba menni"
Ez csak egy okozat. Ha eltünteted okot, okozatok is eltűnnek.
"És miről beszégessek elősször egy társaságban hogy elfogdjanak"
Ez társaságfüggő.
De ne elfogadásukra menny rá. Logikára és jó személyiségre menny rá, ne másokhoz azonosulj. Olyan társaságot keress aki hasonló hozzád, ne te hasonulj egy társasághoz.
"mindig nekem szóljanak meg ilyesmi"
Ha valamiben érdekelt vagy és ők tudják ezt, szólni fognak ha ismernek annyira.
Igazából minden problémád 1 igazi problémából fakad amire írtam megoldást.
Ha több segítség kell, írj nyugodtan.
Osztom az utolsó válaszoló véleményét.
Valószínűleg önértékelési problémáid vannak és gátlásos vagy e miatt.
Magadat kell rendbe tenni.Nem rövid idő,de megéri.
F40+
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!