Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek kinek van igaza?...

Szerintetek kinek van igaza? (Hosszú)

Figyelt kérdés

Ask.fm

V egy véleménye: "esküszöm, hogy nem szoktam ilyet, de figyelj: aki nem nyeli le, annak komoly gondok vannak a fejében. lehetséges, hogy autista, és nem bírja a cucc állagát. viszont ha már belekerült a szádba, EZÁLTAL érezted az ízét, és valójában tökmindegy, akkor mi értelme van belerondítani a hangulatba azzal, hogy kiköpöd? ezt magyarázza el nekem bárki, aki az utóbbi opció mellett dönt, mert évek óta foglalkoztat és érteni akarom. ÉRTENI AKAROM!"

Reakció:

K: "A fogkrémnek is érzed az ízét és az állagát, mégse nyed le."

V: "szerintem meg aki párhuzamot von a fogkrém és az ondó között azzal tényleg nincs miről beszélnünk."

K: Miért ne lehetne párhuzamot vonni a fogkrém és az ondó között? Egyik sem táplálék.

V: Retard Alert.

K: "Akkor magyarázd meg."

V: "Miért ne lehetne párhuzamot vonni a fogkrém és az ondó között? Egyik sem táplálék."

Miért ne lehetne párhuzamot vonni az oxigén és a szén-monoxid között? Egyik sem folyadék.

Miért ne lehetne párhuzamot vonni a 105-ös busz és a náci marhavagon között? Mindkettő jármű.

Miért ne lehetne párhuzamot vonni a számítógép és a szója között? Egyik sem állat.

vegyél logikai fejlesztő füzeteket 10-14 évesek számára, szerintem kb az az ideális az agyi képességeidhez, aztán ha azok már jól mennek, majd mondom, merre indulj tovább."

K: "És ennek most mi köze a logikához, te szerencsétlen? Nem a fogkrémen van a hangsúly. Írhattam volna bármi más szerves vagy szervetlen anyagot amit a szánkba veszünk de mivel nem táplálék nem szokás lenyelni. Az én gyomromnak ami más nemiszervéből származik pont annyira visszataszító mint pl. a fogkrém.

V: "vonat mondja sihuhu, bartos mondja mehuhu, az ondo a KAPUDROG, a vegen szokolradiot fogok ebedelni. ha nem lenne nevtelen a kerdezes, mar leatkoztalak volna egy nyers csirkelabbal es egy darab pergamennel, hogy lakastuzben pusztulj el a retkes csaladoddal egyutt, akik sajnaltak toled a fejlesztopedagogust, amig meg lett volna ertelme. (kovi kerdesnel tiltalak, szia)"

K: ":DDDD Szerintem neked lenne szükséged valamiféle fejlesztésre, plusz egy orvosra, indulatkezelési problémáid is vannak. Azt se tudod ki vagyok, de égjen a családom mert valamit másképp látok mint te? De gyanítom hogy csak a nép miatt adod magad elő ennyire, a kisebbrendűségi érzésed miatt."

2016. febr. 18. 14:30
 1/3 anonim ***** válasza:
45%

szerintem mind2 fogyatékos és ezt ask.fm-en is bizonyították :D

22F

2016. febr. 18. 14:37
 2/3 anonim ***** válasza:
0%

Osszesen kb 2 sort olvastam es Vnek van.

Amikor k parhuzamos peldak utan.mondta, ennek.mi koze logikahoz.... En, logika nagy ura s mestere elegge haat.. egy hetre biztosan impotens leszek....

2016. febr. 18. 14:51
 3/3 anonim ***** válasza:
What the actuall fuck i'm just reading here?
2016. febr. 18. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!